tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
pre betka20- prosim ta nehnevaj sa ale s tymto tvojim problemom ti nepomozem.pretoze je ovela vaznejsi. mas bulimiu-chod prosim do temy-bulimia anorexia tam ti kocky co prezivaju to iste co ty poradia. nebudes v tom sama a budem dufat ze ti pomozu. tvoj problem neni iba depka. nehnevaj sa a prosim chod do tej temy.drzim ti palce.
ahojte uz nevladzem nedokazem sa na nic ine sustredit.-Stale rozmyslam ako schudnuem co zjem.Najem sa a potom to idem vyvracat aby som nemyslela na jedlo idem robit nieco ine no po chvili to nevydrzim a znova.Nenavidim svoju postavu aj ked chcem opak mat ju rada ale ako.
ahoj givusik prepac zabudla som sa pri laske :-) ako sa mi mas??? co mas nove??? knizka zabera???
brunecka,ahoooj,ak si este tu a mas chut pokecat.mam minutku casu,kym nepride suseda,lebo si chce nieco pozriet na nete.
givus v poslednej dobe akosi nemame na seba stastie.nevykaslala som sa na teba,len preto ze som stastna.ako sa mas?je lepsie? dnes som tu,ak mas chut mozme pokecat.
giv dufam ze sa dnes "stavis"mam blbu naladu.mozme podepkovat spolu.pa
cau pete opat, ja sa mam uz celkom fajn len giv mi este depkuje, musime s tym daco urobit.dik za opytanie.davno si sa "nestavil". tak vitaj spat.chlapy sa medzi nas akosi boja,cim to je? :-)
Cau brunca a giv, minule sme si pisali na nejakej teme so slusnym muzom, spominate? Este tam chodite? Chcel som vediet,ako sa mate.
givus ty este stale jes??? :-))) to nerob dievca budes tucna! a to ta uz fakt nikto nebude chciet :-) zdravim ta na dnes koncim.paaaaa zas raz a hlavu hore,jasne?! lebo dostanes!
skoda ze si tak daleko by sme sa chvalili navzajom.to nie ze kde si to dopracovala ked sa chvalis sama to sa musis najprv mat rada sama aby ta mali radi druhy,ja viem ze je to tazke po tvojich skusenostiach aj mne to trvalo strasne dlho kym som sa vykaslala na toho magora a zacala sa mat rada a uznala ze chyba neni vo mne. vsak ja si tiez niekedy pri tom chvaleni poviem-ty chudera pozri ako vyzeras,aka si uboha... no to nesmies. ale mas a este kolko pozitivnych veci a to ta vobec nepoznam len takto a mam z teba dobry dojem-spravne nazory, srdiecko na spravnom mieste, humor super sibnuty ako moj a viac neviem ale to je dost no nie? na zaciatok. len to skusaj dalej, nepojde to hned kazdy den to skus a casom uvidis.
jaj aj ten moj mi prave povedal ze som riadne sibnuta :-))) som stastna,vazne stastna giv,mam v sebe taky klud a pokoj,uzasny pocit- a to som si myslela ze to nikdy nezazijem a vidis zo dna na den.len musis verit a mat sa rada. pozri na chlapov-niektory su fakt magori a ako sa maju radi,tak preco nie my???? a just im to urob. ukaz im to !!!!