tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no citaj citaj a daj vediet ale uz teraz citim ze si v poho.
no tych dvoch chlapov co si vymenovala radsej nechame ta lebo sa zlaknu a toto forum by prislo o kvalitne prispevky.
to by sa urcite zlakol a stal ako prikovany,ze co sa to deje a radsej by od takej zeny cinu utiekol :DDDD
zacnem citat dnes,a napisem ti,aky maju tie myslienky na mna ucinok :))
pockaj,potom len sa obujeme do janosika a slusneho muza my,zienky sebavedome!
az im padnu sanky :))
no vydis tak len pekne citaj aj pat krat.ved tebe chyba taky dobijac energie,dobrej nalady.to zas ja mam,aj ked su chvile ked mi je na nic.priatelia!!! naznacila-to som myslela ten usmev a rozpravanie.nie ze na neho hned skocis:-)lebo sa zlakne on.
nieco,co na co som teraz natrafila,ako kukám do tej knihy:
Pamatajte, že ak vas kopu zozadu, znamena to,ze ste vpredu!
:DDDD
pozitivne myslenie!
nekukla,ale ta kamoska mi zicala knihu Ako sa zbavit starosti a zacat zit.
Dale Carnegie
velmi ju vychvalila,vraj vzdy ked kusok precita,tak ma postarane o tyzden pozit.myslienok a vyrovnanosti. tak ju tu mam a vecer precitam. uvidime,ci pomoze.Musiiiii!!
a urobim to tak,ako radis-okrem toho prveho kroku naznacit mu- len nech to nie je babovka! bo ma asi porazi :)))
ok,vsak ja len ak chces. tak vidis ked dojde na lyzovacku tak sa prosim snaz!!!nezacni ked nechces prva ale sa na neho aspon usmievaj rozpravaj sa s nim to chlap pochopi,hlavne mu nehovor aka si sama,sklamana a ze nie si pripravena a podobne veci lebo sa stiahne.ok?no uz som zvedava ale budem ti drzat prsteky aj na nozkach ak nebudem prave drzat cosi ine :-))) vynde to len musis tomu verit,nesmies si hovorit na co tam pojdem,na co sa budem s nim rozpravat aj tak ma nebude chciet aj tak to nevynde.rozumies! pozitivne myslenie. daj sa trosku dokopy psych.ak sa da. ty musis hlavne zmenit myslenie aj u mna sa to az vtedy podarilo.neboj sa sklamania,vsak horsie ako je uz byt nemoze,no nie? necakaj hned ze ti vyzna lasku zacnite pomaly,aby si neusla urcite aj on to tak bude chciet,dufam ze das vediet ako si dopadla.nekukla si si tu psychologicku ked si bola vo vedlajsom meste?
neskusim,moja.v tomto jedinom mam jasno. ale uz nebudem utekat,to jedine dokazem zmenit,necham mu priestor,nech sa prejavi,ak sa bude chciet. ale odo mna nic nemoze cakat. bude tu na lyzovacke,tak uvidime.nebudem taka zla a nebudem mu davat najavo,ze je pre mna vzduch, ale nezacnem nic.
a nic si nerob z ludi,vsak ty ho budes mat a zit s nim,nie oni,tak nech ti radsej pomozu ako zavidia.
a nakonie,aspon vidis,ze sa o teba boja,takze mozno ani nie su tak zli,len nechcu,aby si sa znovu popalila.
pre giv-no vsak hej potreboval lebo mal take stastie na baby ako ja na chlapov,za to to radim aj tebe!!!ale ked nechces.dobre poviem mu nabuduce ze ak daco tak givus ho zmlati :-) ved aj ja som stastna,len by som bola viac kebyze aj ty.vidis,to je tvoj pripad a ten chalan co ho chces. ten moj tiez sklamany aj ja,a este zdeptana, a vidis ked sme spolu kasleme na vsetko co bolo predtym, jasne ze si vsimam take tie detaily co by mohli naznacovat ci neni akoze agresivny,tyran atd. proste skusenosti z minulosti,ale nechcem to riesit,nechcem to preberat to co bolo.chcem byt jednoducho s nim.chcem tomu dat sancu aj ked to mozno nevynde. a to nam este vsetci hovoria ze nevynde,lebo vraj co je to za chlapa ked si takto musi hladat zenu! a ja som co za zenu ze si takto musim hladat chlapa?!to su take nazory ktore ma vytacaju ale neriesim ich,to je len zavist,vsak ma poznaju a mohli by mi to priat, ked vedia cim som si presla. aj tebe to vyda uvidis,musi!!!! len to fakt skus cez tu kamosku nech mu naznaci,skusis??? da sa to?
no vsak hej aj ja som bola len to tak asi nevyzeralo:-) a preco tvoj nedojde za tebou?
moja,ja som tak rada,ked to citam. vidim,ze to naozaj moze byt dobry muzko, dobry clovek. a taky si potreboval hladat cez net??? tak to poznal asi iba take zienky, co pasli po nezodpovednych a drsnakoch.
dufam,ze aj mna si raz niekto takto odchyti :))) a nepusti,lebo ja mu budem tiez utekat. tak uz sa len musite stretavat castejsie,aby si ho poznala lepsie a aby si si potvrdila svoj nazor na neho. ak sa zhorsi,tak ho pridem zbit!!ale verim,ze to je konecne ten vytuzeny a vysneny.
:DDD