tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Pekny? Aky ma zadok? xaxaxa Ved ho opis
jaj baby to nebolo rande ale zivelna smrst :-)
Nechce sa mi dako citat, ale brunca bolo rande?
dikes moja,som riadne vytesena. no charakter nebolo kedy skumat, to je fakt :-) ale ide nam.tak vidis ja taky odstrasujuci priklad zahrabana 6 rokov v samote a zdeptana na maximum a kukaj co som teraz :-) ty ked sa to podarilo mne tebe sa to podari dvojnasobne. je lepsie???
Hej som v praci - teraz mi to ale nevadi, lebo je tu sranda na tomto fore. Budem castejsie chodit
brunca,zeby az tak? prve stretko? a co vsetky tvoje naroky na spravneho zodpovedneho muza? splnal, alebo nebolo kedy si vsimat? mozes o tom viac? tesiiiim sa aj za teba!!
:)))))
wow to je podsta asd neboj pochop mam dobry.
no riadne som sa vydrhla,bol to hnus.ale kazdy sme nejaky. a ty ako? este trcis v praci??? padaj domov-ved nadcas ti aj tak nezaplati.
Brunca ahoj. Ty si tu chybala - to myslim v dobrom. Nie je sranda bez teba - dobre som to napisala? Dako cudne to znie. Tak uz mozes rovno kupovat novu spongiu?
givus nevadi. vsak ti pomohlo ked ste sa s kamoskou jedna druhej vykecali?! je lepsie. Giv kym existuje nadej tak zijes!!!! vyskusaj podla mojho navodu :-) za to nic nedas,nepovies mu to priamo ked na to nie si,rafinovane dievca!!! :-) co ty vies, mozno to je ten pravy!
Givus dnes bolo stretko doobeda! moja nie iskra ale riadny poziar :-))) takze fajne fajne,len castejsie by bolo treba :-)
ahoj.
moja, prepac este raz. a precitala si si moj prispevok? ja uz to nebudem rozoberat, nechame to tak a uvidime.mozno sa stane zazrak, a mozno sa konecne nadobro preberiem z nadeje. uvidime.