tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Co? do prace za tebou, ci co? To je super, nie? Keby moj prisiel za mnou do prace tak som v siedmom nebi
ja neviem givus proste je taky ako chcem to sa neda ani opisat- ma zaujem,vies opyta sa ako mi je, ked mam depku tak neskonci ale pocuva a pomaha,ja viem ze je o tom este skoro hovorit-no je to dobracisko ako ja,stara sa o mna, neni ziadny model,ale je chutny, sarm,humor ako ja,proste taky co ma vyobijma kazdu minutu,pohladi, ci je mi fajn ci blbo.a hlavne zatial mu neprekaza na mne nic- a to som ho hned strasila svojimi zlymi vlastnostami :-) proste je to taky pocit,neviem ti ho opisat- akoze uz som cela a doteraz som bola len polovicna,taky ze mi bucha hlasno srdce,trasu sa mi nohy, motyle v brusku,a hlavne plne srdiecko.proste nikdy nepovedal nic zle ani ked mal zlu naladu,nikdy mi zatial nepovedal skaredo len milo,pocuva ma,a pamata si vsetko co som povedala aj napisala.
givus strasne ti takeho chlapa zelam vazne je to uzasne.ide na mna pomaly lebo sa boji ze zdrhnem :-) som rada ze na mna netlaci. aj s tym stretkom to urobil tak ze som o tom ani nevedela,lebo vedel ze by som cuvla,zdupkala,nenasla odvahu tak sa jednoducho dopratal ku mne do prace-vies si predstavit moj vyraz??? :-) no asi som nebola najocarujucejsia zienka :-) ale hned ma objal a uz to slo.
skludom mi to napis,mozno si to iste budem vsimat v buducnosti na niekom aj ja.
a nic sa neboj,ja som dnes ok,iba tu sa tak obhajujem,ze ako to so mnou chodi. ale vcera to islo pocasim.tu bolo hrozne,a tak som trochu viac osmutnela v tej samote. ale dnes je dobre,takze napis,ak chces,samozrejme.
Dievcata, len ziadny pesimizmus. Ani ja som nemala nikoho a teraz mam takeho uzasneho - sa to ani opysat neda. A brunca - nezdupkavaj, ked ti povie, ze ta miluje. A ty giv - nemaj depky. Dufam ze som si to vsetko dobre precitala a nic nepoplietla, lebo vazne uz normalne nevidim z toho compu
pre giv- som skoro odpadla ze mne sa vsetko podari? chacha,vsak ja mam taky zivot ako ty dievca tiez som mala partnera co si raz udrel no uz sa s tou rukou nenajedol,vies. ale to je ten lepsi pripad,ked udrie tak to aspon citis ale psych.tyranie je ovela hnusnejsia vec,nie je ho vidno navonok. toto je prva vec v mojom zivote co sa mi podarila a jasne ze mam strach,ze to zbabrem ako vsetko,stale mam komplex ze pre neho nebudem dost dobra aj to vie,mam strach ze ked mi povie milujem ta tak ujdem-vzdy to tak robim.pre kazdeho existuje na svete stastie-tomu verim-len niekto si musi pockat na to svoje dlhsiu dobu aby si ho viac vazil. prosim ta len nebudz tam kde si bola vcera-v tej prisernej depke. ved aj ja mam strach,ale snazim sa na to nemysliet,chcem dat tomu sancu.aj ty daj,prosim urob to pre mna,ok?
v com je super?giv ja to nechcem pisat koli tebe,nemozem sa radovat verejne ked vidim ze tebe je mizerne!-paneboze to sa aj rymuje :-) viem ako to boli ked je ktosi nateseny zamilovany a ty nemas nikoho!ale budes mat ja to citim, len sa musis dat dokopy,prec z tej depky a sebalutovania.
brunca ty si super - sranda s tebou. Akurat ak by ma soska typka z "A JE TO" chytila.
kamoska mi basnila o tom svojom zivotnom objave a ja som bola s nou stastna,ale zaroven nestastna. prave som premyslala nad tym vcerajsim mojim hodnotenim toho XY a hovorila som si,ze mne sa nikdy nestane to,co vam vsetkym. vzdy je najaky problem,nejaka prekazka...dokonca nechapem jednu vec, poznam hrozne baby, zle a drze alebo s odstrasujucou minulostou ci povahou, a nasli si dobrakov...to je jedno,ale nasli si nikoho, kto im pasoval. a ja...nevravim,ze som zlato, ale oproti nim fakt zlato a nic. bud vztah pre vazne prekazky nie je mozny,alebo su to taky surovci,ako som ti pisala.nezodpovedni a arogantni. tebe sa to podarilo,lebo ty si ty a podari sa ti v zivote vsetko, o tom niet pochyb. ale ja som ja a preto :(
a v com je taky super naj?? co ta k nemu pritiahlo?
tak bacha aby ta v tej tme ktosi nelapil za zadok:-)
Hej, na tomto fore vyzeram ako zadkova uchylacka, ale nie som. /Jee, aka tma je uz von - som si ani nevsimla/.
hej vsak ty mas svojho! a ty si nejak na tie muzske zadky.ale vsak jasne ze som si aj zadocek obzrela dobry :-)