tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
presne tak,taki su a my sme tiez take, ze si niekedy myslime,ake mile zvieratko...a ono je besne a hrozne pohryzie! poznala som raz takeho psa (zviera),ktory sa mojkal a tulil, a ked si ho nezne pohladkala, tak zrazu CHŇAP!!! a poriadne pohryzol a spokojny odisiel prec. taky su aj v ludskom vydani :((( ale mas pravdu, pustime takych do dzungle medzi podobne selmy.
moja, ja neviem pohladit, ani pochvalit sama seba, to je mozno ten problem.dnes som to skusala podla tvojho vzoru, ale malo to opacny efekt, iba som sa zdepkovala,kde som to az dotiahla,ked som odkazana na taketo utechy.(a naviac, ani nemam nic pozitivne na moju adresu) zrejme sa len na to nedokazem pozriet tvojimi pozitivnymi ocami.
ale nechajme to, idem sa najest!
:))))
tak tak zakurme aspon bude z nich nejaky uzitok.
vsak oni su take mile pritulne zvieratka,niekedy besne,ze si s nimi nevieme dat rady a najradsej by sme ich zastrelili :-) ale zas potom kuknu tymi ockami a sme namako.takze knizka zabera??? uz sa trosku aj skeris na seba do zrkadla?chval sa giv normalne sa sama seba chval ked sa vydis v zrkadle a nemyslim len fyz.krasu ale aj dusicku a srdiecko.mozes sa vykaslat na vsetkych tych magorov co si ta nevedeli vazit,oni mozu lutovat a dobre pre teba,pretoze si tu ostala pre niekoho kto si ta ovela viac zasluzi.to sa mi potvrdilo aj minule,chcela som niekoho,no on nemal zaujem a tak to malo byt,pretoze prisiel on a tie rozdiely medzi nimi !
brunca,dakujeeem!
nemozu sa nahnevat,vsak keby si nenapisala,ze je to o zvieratach, tak by si pri citani oni sami mysleli, ze je to o nich! zeby sme mali rovnaky vztah k muzom ako ku zvieratkam? asi sa naozaj moc neodlisuju :))) jedno pozitivum a rozdiel na margo muzov, bez nich naozaj nemozeme byt, lebo by sme dokazali vymenit naj zvieratko za naj muza.takze muzi maju prednost!!
a teraz jedno pravidlo, co som si z knihy vzala:
"ak nam hadzu pod nohy polena, zakurme nimi:"
Ahooooj givus,tak ako?kniha zabera? dufam ze hej, no spala som ako mimino,aj snicky boli zaujimave aj som sa vraj skerila zo sna.takze super akurat sme spolu dokecali-super super.
no ja moc takych knih na pozitivne myslenie nemam,som zistila asi ich nepotrebujem.mam dost psychologickych no to neni pre teba lebo by si sa este viac zamotala a rozoberala svoje problemy a svoj stav.no mozem ti odporucit jednu fantasticku knihu, je to moja najoblubenejsia - Susan Chernak McElroyova - Zvierata ako sprievodcovia duse. su tam uzasne myslienky a pribehy su sice o zvieratach a ludoch,ale pomohlo by ti to.pretoze by si zistila ze mnoho ludi je na tom dokonca este horsie ako ty a tesia sa zo zivota. tak si ju skus zohnat, vazne sa oplati,nie je to len taka knizka ktoru raz precitas a dovidenia.dam ti z nej jednu myslienku je to myslene na zvierata no kludne sedi aj na chlapov: " Zboznujeme ich,aj prekliname. Hladkame ich,aj tryznime.Chceme od nich,aby nas uznavali a stali po nasom boku.Chceme,aby zmizli a samy sa o seba postarali.Desime sa ich divokosti a bezcitnosti.Milujeme ich a odsudzujeme presne tak,ako sa milujeme a odsudzujeme my sami." krasne nie? dufam ze my muzi odpustia ze som ich prirovnala k zvieratkam :-)
brunca,ahoj!
tak ako,pozrela si sa na tie knihy??
a ako vcera vecer? podarilo sa ti zaspinkat po takom emocne a laskou nabitom dni?
:)))
vsak aj sme vo vela podobne,a ja par rokov dozadu som bola tiez taka blaznivka ako si ty.mozno keby vtedy prisiel ten pravy,tak by som takou aj zostala. ale niekto to vari vo mne znovu vzbudi, tu zahrabanu radost zo zivota :DD
samozrejme,ze pokecame.
ano,nasla som si tu par krasnych muzkov -teda osobnostou krasnych,ale uz tu prestali chodit...ale prisli novi,lebo ty tych mojich asi nepoznas :(( nevadi,obe sme spoznali inych :DD
dobru nocku,ja uz spim,nedari sa mi napisat nic myslienkovo hodnotne :))
pa
ok knih mam doma kopec tak ti zajtra dake pohladam a napisem. no musim take riadne co by tebe pomohli :-)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neboj v pohode,kasli na druhych ja to robim cely zivot keby som sa mala pozastavovat nad recami a utokmi ludi proti mne tak tu asi dnes nie som. nech ta poznaju a co, moze ti to byt jedno.ty si super blazniva baba a to ta poznam len s prispevkou.vies co robim ja ked rano vstanem? pozrem do zrkadla a poviem si ze som krasna a naj,super a usmejem sa-pozitivne myslenie.nech si myslia druhy o mne co chcu.ty sa predovsetkym musis mat rada a az potom ta budu mat radi aj ostatny.ja nemam ziadny komplex zo seba,som v pohode a vydia to aj druhy,muzi ma miluju a zeny nenavidia :-)co uz,asi aj preto mam viac muzskych kamaratov.teda okrem teba a svojej skutocnej kamosky.myslim ze vsetci co sem piseme bud potrebujeme pomoc alebo nam to robi dobre,aky sme mudri atd.kazdemu to dviha sebavedomie,to je normalne. to nie len tebe,aj mne.jaj keby si videla ake ho mam teraz ako radim tebe :-) ale nie tebe radim a snazim sa pomoct z ineho dovodu-lebo si presne ako ja-teda budem dufat ze v istych veciach si bola-myslim tie depky,ze sa mi uz nevratia. a viem ze by som dala neviem co aby mi ktosi pomohol,len kazdy na mna kaslal,mal svoje problemy vsak to poznas.tak aspon tito imaginarny ludia ti pomozu alebo ta uplne zotru zalezi na charaktere. givus par slusnych muzov este je,to ta sklamem,aj tu je ich par,co maju fajn komentare.ale inak s tymi playboymi s tebou suhlasim.no ale to je tiez nekonecna tema,lebo ako muzi tak aj zeny sa take najdu.zas nemozme nenavidiet vsetkych chlapov ked ich chceme milovat.no nie? len si treba na niektorych davat bacha.ale my dve takych tipkov asi pritahujeme alebo co? tak dufam ze tento moj bude iny. aj ten tvoj,no ten bude urcite.raz pride a budes sa na tomto len smiat aka si bola depkarka a nadavala na chlapov to mi ver.ok prepac ze som sem slahla este jeden prispevok,snad mi to odpustis. tak zas raz tu pokecame uz idem buvat a snivat krasne sny aj ty ich snivaj,ok?bude lepsie,vsak musi,nie?!! :-)))
a este nieco, brunca,ak mas nejaky dobry typ na psychol.knihy, tak mi mozes napisat nazvy, pokusim sa ich zohnat.
diky.
z tej knihy som uz precitala do 30 stran.uvod bol moc dlhy,takze len teraz zacnem riesit problemy :)))
(vidis,ako dobre posuvam svoj prispevok smerom dole a na druhu stranu?)
tak sa mi zajtra ozvi s niecim pozitivnym, ja ti dam vediet,ked sa nieco zmeni...dufam, ze tu budes aj o mesiac,lebo vtedy uz hadam budem o nieco mudrejsia.
dobru noc.