tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
a neboj,ja nikdy chlapcov nepreberam, aj keby oni sami chceli. taki sa mi nepacia,co svoju vymenia za inu.ked to urobia jednej,tak preco nie znovu druhej? ak uz su rozideni,tak to je ine, takze si ho,brunca neodstras!
a neboj, skonci to dobre,lebo ty si prijemna a vesela osobka,a clovek si ta hned oblubi!
tak to sa neboj,nezalubime.ja nie som z tej skupiny :))
mala som teraz telefonat,kamaratka s panickou poruchou a depresiami a dalsimi psych.chorobami sa potrebovala vyrozpravat.
a ty si ma na zaciatku znovu tesila,ked si kradla slova z ust mne!!bola som rada,ze zas jedna normalna baba,ktora to tym muzom povie,ze aku hodnotu ma slusny muz :DDDD a zodpovedny a normalny.
stvu ma vsetci,ktori si namyslaju,ze tym,ze budu playboy-i a kupaliskovi krasavci s velkymi svalmi ale prazdnou hlavkou a plytkym srdcom,tak budu lamat zivotiky normalnym babenkam,a nakoniec im kydnu do tvare,ze si za to mozu same,ked si tak hlupo vyberaju...vsak aj mozu :DD
brunca,praveze ma tu spoznaju ti,ktori ma dobre poznaju.ja tu totiz brazdim temy uz straaasne davno,ale teraz mam iny nick.(uz sa tesim na tych,co mi to hodia do tvare na mojich oblubenych temach) len som nechcela,aby ma poznali aj takuto,lebo uz by moje rady nebrali tak vazne.a som rada,ze v niecom mozem poradit,a este mi aj nadsene dakuju...ved to poznas, dviha mi to sebavedomie, preto ta pochvala tak teska.uz som vypustila asi viac,ako bolo treba.rychlo to tu zapisme,aby sa tento prispevok dostal daleko do stratena :DDD
teraz som nepochopila tvoju otazku? jasne asi tak po tvojich dvoch prispevkoch som citila ze si rovnaka krvna skupina,ved si mi stale ukradla slova z ust a predbehla ma! si ma hrozne stvala zo zaciatku!!! :-) pocuj aby sme sa nahodou nezalubili do seba :-))) nie ze sem dakto nabehne a vynada nam ze sme lesby:-))) jaj ide mi.preco nemala si mi tak pripadat?si nepamatam som ti napisala daco zle? hej giv vsak sa nekasli kolko mas tych rockov som sa trafila?vsak ta nik nepozna tak co.
jasne, na tejto teme ako sibnuta 20!
aj som ti tak pripadala,ked sme sa stretli prvykrat tak "sestersky" na tej teme slusneho muza????
no tak to urcite!ja si ho nedam! ani nepoziciam ani sa nebudem delit s nikym-ani s tebou,prepac! ale no tak daj kolko mas 29-30r.? mne pripadas na 20-taka sisi baba. to by si musela byt dobra herecka, a zas mam pocit ze aj ked nie si celkom ok,ale ti je o kusok, malycky kusocek lepsie.mylim sa? peniaze za terapiu ti spat nevratim!!! :-)no uz ked chcel taku depkacku ako som ja tak ty nemozes byt horsia.to si zas tolko o sebe nenamyslaj,ze si lepsia nez ja!!! :-) tu knizku citaj prosim ta pomaly,vychutnaj si ju.a ked ju docitas tak este raz a znovu....az kym si to pozitivne myslenie pekne nenabijes do hlavicky.inak dobru temu som zalozila,nie? len pre nas dve ani sa sem nik neodvazi medzi take sibnute baby!ale ked si predstavim kolko ludi to tu cita...:-)takto verejne nase sukromie.boze len aby ma niekto nespoznal!!!co budem potom robit? :-) si si precitala ako pekne som ta ohodnotila- pre kralovnu tejto temy? len sa tes zo zivota,bud vesela a laska pride sama ani nebudes vediet ako.
podelme sa,ty si vezmi mladsieho,ja starsieho :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja viem,taku depkacku by nechcel. ale uz som precitala 5 stran,tak sa to,dufam,zmeni :)
brunka,vsak som mala pokusenie ti napisat,ci tak veris mojej "liecbe",ze sa ti v tom dari...lebo to mozem tak pekne hrajkat,aby si mala radost,ked sa tak krasne snazis :DD
to je zahada,ze!? nikdy to nevieme povedat o tom,koho nevidime,ani nepocujeme :)
mne by viac vyhovoval ten tvoj..teda vekom. a mohol by byt aj trochu starsi! vidis,este aj pred vekom utekam :(((
giv a kolko ty mas vlastne rokov,vzdy sa ta to chcem opytat a vzdy zabudnem.nehanbi sa normalne to vyval vsak 50 nemas, nie?! ja mam 26 a on 29r. no bracek je mladsi ako on,tak neviem.
no vsak preto ze slecna - vsak stara dievka uz no nie?!
jaj som rada ked tam vidim tie smailiky len dufam ze odrazaju tvoj skutocny stav-givus nikdy neni tak zle aby sa nedalo byt este horsie,ale aj ovela lepsie. jasne! nie vsetci chlapy su blbci som sa s nim teraz tak nasmiala, no ide nam.:-)))
...slecna psychologicka- som zabudla :))
:))))
ale ten brat by musel byt starsi ako on!
:DDD