tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca, tie depky su z pocasia! nic nie je opodstatnene z toho,co si o sebe teraz napisala! ak je inteligentny a citlivy a vnimavy muz,tak nepojde za inou,lebo taku ako ty nikde nenajde! si pekna, mudra, inteligentna, bystra a empaticka!! si moja sestra, tak si vyhod z hlavky tieto myslienky. lebo prave nimi si skodis,nicim inym. si taka,aka si a si jedinecna svojho druhu!!!! a poviem ti, ze som davno nestretla taku kamosku! ty sa tu bojkas, a mozno sa jemu prehanaju take myslienky hlavou,ze nieco snad pokazi a strati taku babenku,s ktorou sa tolko nasmeje a rozumie si! inak, brunca, ak maju dvaja ludia spolocny humor, tak to je vraj dobry zaklad do pevnych vztahov a priatelstiev!!! a je to magnet,ktory ludi pritahuje k sebe.
giv revem ako male decko ja som fakt v prdeli.........
mozno mas pravdu,ale je to chlap a chlap je chlap,ma svoje potreby...
ja to vazne nedokazem.........
ale co kecas mna tu nik nema rad, len za to ze sa snazim brat vsetko s humorom.a teraz ked som v prdeli tak kde su vsetci? tak to vidis. vsak aj slusny muz sa vzdy radsej zdekuje ked hodim svoj prispevok a takych je viac.no co toleruju ma tu.nic ine im neostava.
ten magor mi tak ublizil !!! nikto mi uz neda odpoved na moju otazku a ja fakt nemozem ist dalej kym ju nepoznam.vzdy sa budem bat ze zlyham,moze mi kazdy neustale tlct do hlavy ze to on bol na chybe a nie ja.ale asi mu cosi chybalo ked to hladal inde. mam strach ze ked otvorim svoje srdce opat dostanem tvrdo po papuli,ja sa uz znovu nezdvihnem giv.vies kolkokrat som to urobila? vies kolkokrat som sa naivne zalubila a potom mi ti chlapici povedali ze som fakt dobra v posteli ale nic viac, na nic ine sa nehodim. ze by nikdy nedokazali milovat taku zenu ako som ja.tak na co som dobra? mam strach a neviem ako sa ho mam zbavit.........
brunca moja zlata. tak tie tvoje pocity velmi dobre poznam!!!! to su aj moje pocity a obavy.ale akoze si ty taka na nic nie dobra??? to vobec nie je pravda! vsak si vsimni,moja, tvoje nazory a ochotu pomahat!ved to nie kazdy dokaze! a tu na tomto fore si sa ma jedina ujala :DDDDDDD
vazne! aj ty chalani su zo mna vedla. citim to z ich prispevkov,ze si hovoria: ruky prec,to je nejaka hlupana naivna a neschopna.hmmm? este kym som pisala a nik nevedel o tom,co citim,tak boli ini,ale teraz su uz obozretnejsi. ale s tebou su nadseni a straaasne ta maju radi,moja! vsak si vsimni,ako sa hned kazdy presidli tam,kde nieco napises ty.(zvlast karco :)) ved z teba ide tolko optimizmu! a nic nezbabres,zapamataj si! ak by sa to aj skoncilo zle,co neskonci!!!!, tak to zbabral M! A bude lutovat! Ak si ta naozaj zasluzi,tak pocka. A ked pises,ze prezil tiez tazke situacie,tak urcite je empaticky a to, co hovori,tak to mysli vazne. Bude cakat, nebojkaj. Aj na mna bude musiet ten zatial neexistujuci. A to poriadne dlho,lebo uz som ako hruby mur! Brunca,a ked sa ti cely cas pozeral do oci,a nie na tvoje 3, tak to je iste,ze pocka!!!!
:DDDDDDDDD
slusny muz,ale toto trapenie je v mojej hlave a prave to mi brani zmenit pohlad. aj ti s rakovinou ju mozu znasat lahsie,ked ich zivotny optimizmus ma dobry zaklad. niekedy neviem,co je horsie,ci choroba s dobrou psychikou, alebo zdravie,ale s takouto "chorobou" v hlave a srdci, ktora cierni kazdy moj pohlad na vsetko a hlavne na samu seba a svoje schopnosti,moznosti,buducnost :(((
ale dakujem ti za prispevok. z teba citit,aky si vyrovnany a ze si nikdy neprezil to, co my niektori. teraz hovorim o detstve a tych ostatnych peciatkach typu "neschopny", "zbytocny"...
pocuj giv ty si daka mudra!!! uz prosim ta necitaj tie tazke knizky lebo sa vazne do toho zamotavas. jasne ze ti stupne sebavedomie ked citis zaujem inych.len mi nehovor ze tu ho necitis,ked si kocka.ja viem je to iny druh zaujmu ale je.
si ma teraz dostala,priznavam lebo na tom tvojom nazore cosi je. Ci sa najprv musis mat rada sama a potom ta budu mat radi druhi alebo naopak-je to kruh-len sa do neho musis z niektorej strany dostat a ked si uz v nom je to dobre lebo uz potom je to jedno ci sa mas rada ty a maju ta radi aj iny alebo naopak.laska sa ti vzdy vrati mozno v inej podobe ako ocakavame ale vrati.
givus som dnes v spravnej teme- mam depku. ci sa mam vynikajuco? neviem som stastna to ano, miluje ma a ja jeho,vsetko je ok,teda neni. ja nie som ok.asi nikdy nebudem.zacala som cuvat....strasne mi na tejto laske zalezi,nikdy som necitila to co teraz,vazne nikdy a to som si myslela ze uz viac nedokazem milovat ako toho blbecka co ma podviedol. ja mam giv strach ze to zkazim. mozno to bolo na mna skoro po 3 tyzdnoch hned stretko a byt spolu.len som mala strach a nechcela o neho prist a viem ze muzi si nedokazu dlho len pisat,volat...stale mi hovori ze to nevadi,ze pojdeme na to pomalsie, ze je ochotny pockat kym sa na to budem citit,ale ja mu neverim giv.velmi chcem ale nemozem. pretoze si neverim sama. mam strach ze sa na to vykasle a pojde za inou,ktora neni taka zdeptana ako ja.dievca davam ti rady a sama som v uplnej prdeli,je mi do placu.vsetko zbabrem,viem to. nie som na nic dobra,tak naco tu mam zit? aby si kazdy mohol len do mna kopnut,aby mal kto trpiet??? dakujem pekne,neprosim
...inak,mam sa celkom dobre...tak obycajne. ved, co sa budem stazovat.
citala som, ze ste niekde radili,ze takeho,co nenapise, ani nezavola ma dievcina XY pustit z hlavy,lebo keby mal zaujem,tak sa ozve. a s hrozou som zistila,ze je to aj moj pripad. s tym z Ba sme si dobre pokecali,ked sme boli spolu, aj to vyzeralo ze ma zaujem,ale neozval sa,hoci si cislo pytal. ani neprisiel,ked mal moznost ist hore na jedno stretko,kde boli ludia az z dola. uz chapem,nema zaujem,a ja hlupucka som si myslela,ze sa to hadam ukaze o mesiac.nic sa neukaze! kaslem na neho! a ak by sa rozhodol inak, mam najvacsiu chut dat mu pocitit,ze je mi lahostajny ako vzduch,ked on mi to daval pocitit rok!
pre giv: Prajem Ti aby si mala jeden en taky, ze vstanes a povies teraz to prislo a spravis nejaku zmenu, ktora Ta posunie dopredu. Vykasli sa na psychologcik knizky, odpuracania, dobre rady, lebo jednoducho sa nauc zivot mat rada, abz si sa usmievala a bola stastna. Uvedom si ze kolko ludi je na uplnom dne a nemozu nic s tzm spravit lebo napr. maju rakovinu, alebo nejaku chorobu. Ale tvoje trapenie je na tvojich pleciach a mozes ho zmenit kedz chces, len to musis chciet....tak prajem Ti nech ti to raz vide a budes sa tesit na zivot...
brunca som tu,ale nejako moc zaneprazdnena. a ty ako???
ja viem, vynikajuco! ja tak obycajne,ako vzdy. dakujem za vsetky rady,aj som precitala,co ste mi radili..ty, slusny muz atd. naozaj je to horsie, pretoze ja vsetko viem,ze treba zmenit pohlad, mat sa rada, zamestnavat sa niecim,ale aj ked som zamestnana,tak sa nic neriesi, a to ostatne len viem uznat rozumom, avsak nie som schopna to urobit.myslim si,ze to nema zmysel,a ze nemam dôvod sa mat rada...inak, ako to vlastne je? najskôr ma mat clovek rad sam seba, a potom ho budu mat aj druhi, alebo je to naopak. ak ta mali radi ini, tak ta naucili mat sa rad? ak ta nemali,tak nemas dovod mat sa rad?
zapamatala som si jeden pribeh z hodiny psychologie. bolo dievca,ktore nebolo ani pekne,ani oblubene, velmi utiahnute a neverilo si. jednoducho nizke sebavedomie. raz si z nej chceli urobit chlapci zartik a dohodli sa,ze jej budu nadbiehat a flirtovat s nou...samozrejme,dobre si s nou zahraju. tak aj urobili,asi mesiac ju pozyvali do restiky,do kina,flirtovali s nou a podobne. nakoniec, samozrejme, z toho nic nebolo, ako sa o nu zacali zaujimat,tak aj skoncili a dobre sa pobavili. ale za ten mesiac dievcatu stuplo sebavedomie tak,ze sa z nej stal iny clovek, viac si verila a stala sa oblubenejsou a spolocenskejsou. tak mi povedz, brunca, v com bola sila? co tu zmenu sposobilo? nie to,ze sa ona snazila prva,ale to,ze jej druhi dali pocitit,ze ma cenu a je dôlezity clovek. pristup inych mas bud dviha,alebo udupe.
a co sa tyka psika, tak nemam ziadneho.
sakra giv kde trcis??? ahooooj :-)
ako sa mas?
dievcata, uz ste sa sem premiestnili z otazky pre zeny?