tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca,uz tu asi nie si. tak prajem ti,moja,krasnu a dlhu nocku,nech si pocas nej dobre oddychnes a zajtra slnicko aj na oblohe,aj v srdiecku!!!
paaaaaaaa
moja,tak to musis vlozit do jeho ruk.ak chce naozaj pockat a stojis mu za to,tak pocka a podrzi ta,ked to budes potrebovat.ja verim,ze to vycitis,tu istotu a to,ze stoji pri tebe! fakt uz neviem,co ti povedat,moja. vies,keby tu prisiel este niekto iny radit,tak sa hned pridam na tvoju stranu a vo vsetkom mu oponujem a zdôvodnujem,ze je to take zufale,ako citis teraz ty.boli by sme dve na toho tretieho.ale kedze sme tu len jedna pre druhu,tak sa ucime pozerat sa na podobne problemy az toho pozitivnejsieho pohladu.mozno nam to aj pomoze.
moja,vsak ja budem robit to iste tomu mojmu,ak daky bude. presne to iste. hned v uvode mu poviem,preco ma urcite nemoze mat rad,a vymenujem vsetkym moje negativa.a ked bude chciet pocut dobre vlastnosti,tak mu poviem,ze nemam ziedne!a potom, ak by sa napriek tomu odvazil skusit stastie,tak mu budem utekat az to vzda :(((( to sa uz poznam.vlastne pojdem sama proti sebe, a budem pri tom vsetkom plakat oko ty,moja.
ALE: ta nasa tretia sestra, je dôkaz,te mozu existovat muzi,ktori nam neuveria a budu bezat maraton za nami! presne toto urobila muzovi,ktory jej pred mesiacom vyjadril svoje city,a chlisla mu do tvare vsetko,preco ju nemoze mat rad,a on aj tak nesuhlasil,dali si cas,ze sa budu rozpravat a poznavat,a ona stale depkuje a on jej hovori,ze vsetko to,co o nej viac a viac spoznava,pre to ju ma viac rad.ze ziadne jej najhorsie nazory na nu samu jej neveri,a ze si pocka,kolko len bude treba. a je spokojny,akoby sa ani nechumelilo.nech robi co moze,on si je isty,ze to dopadne dobre. no povec,ked v takom zapadakove existuje taky muz,tak preco nemoze aj tu? musi,brunca. tvoj dnesny pocit este nemusi byt najspravnejsi,ver mi.vsak ake nadherne pocity si mala posledne dni? take budu aj zajtra a pozajtra. len to nechaj bezat tak,ako to pojde. netrap sa,ak je to ten pravy,empaticky a mudry muz,tak ho neodradis nicim,ked pozna tvoju minulost a to,co si prezila a co ta takto poznacilo.ja tomu verim,ze ho to neodradi,ale naopak to bude povazovat za moznost naucit sa ta viac chapat a rozumiet tvojmu srdiecku a obavam.ked to budes brat takto,pokojne, tak sa aj voci nemu budes prejavovat inak,pokojne a vyrovnanejsie.
brunca zlata, ten sen neznamena nic ine,ako tvoje vnutro.ziadna predpoved, ziadna buducnost, brunca!!! len tvoj postoj,tvoje obavy a pocit,ze si aj tak nikoho nezasluzis,ze vsetko krasne, co by si mohla mat,to mat nebudes.ale je to hlas v tebe,co ti to nahovara. aj ja mam taky hlas. hlupe hlasi!!! mame ich preto,lebo nam ich kedysi niekto hovoril bud priamo,alebo nam to daval najavo svojim zaobchadzanim s mani. sen nehovori o skutocnosti, aka bude.zapamataj si, brunca!!!never na zle sny a nevyplnia sa ti.v dobre mozes dufat, a preto sa (mozno) mozu stat skutocnostou.
brunca,presne ani u nas nikdy nikto neprejavoval city.a stale pri tom citime,akoby to bola hanba,ked to niekto urobi.este tak hnev alebo ine negat.pocity,to ano.ale krasne slova ci objatia alebo pochvala...to neexistovalo! my sme sa to nenaucili, ale clovek sa uci cely zivot,brunca.chapes, ako deti sme sa uciti to,co do nas vtlkali,a my sme si nemohli vybrat,ale teraz sa budeme ucit to, co si my osobne a vedome vyberieme!!! aj prejavovat city sa naucime,moja. presne tak,ako si mi to radila. budeme hovorit nasmu psikovi (ja plysovemu macovi) ako ich velmi lubime.pohladime ich a obijmeme.da sa to naucit,moja. mam kamaratku,ktora mala taky zivot,ako my dve,a teraz je z nej neskutocna osobnost!je to nasa tretia sestra, a ked to ona dokazala,tak aj my dve!!!!musime sa obklopit takymi ludmi,ktori city prejavuju,aby sa to pre nas stalo normalne. neboj.ak je to ten pravy,co si o nom myslis aj ty,tak bude cakat, a presvedci ta o tom,ze bude dobre,ze to zvladnete, a urobi to tak,ze ani nebudes vediet,ako mu budes zrazu verit a budes citit istotu!presvedci ta aj skutkami.on ti da najavo aj svojim zaobchadzanim s tebou,ze je dobre,a zvladate to.len vydrz, brunca!!! dostane nas z toho ten pravy,uvidis.nejako sa do toho kruhu dostaneme a potom uz budeme postupne viac a viac menit svoj pohlad same na seba! a ja som tu dnes pre teba, moja.aj ty si pri mne stala,aj temu si nam zalozila,tak vidis,kamaratky este nevyhynuli!
a do toho zrkadla sa v depkach nebudeme pozerat,lebo nam to iba robi zle. aj ty si myslis,ze nam ti ludia klamu rovno do oci? pekne a mudre,dobre a mile...a my to nikde necitime v zivote?v nicom sa nam to ani trochu nevracia? niekedy si hovorim: vskutocnosti hlupa a naivna, škareda a zla :))))
pocuj, brunca.ak ti chlapi idu iba za peknymi tvarickami,tak by sme im mali byt dobre, nie? oni idu asi hlavne za povrchnymi a koketnymi zenami,za hlupuckymi a naivnymi....ale to sme my, nie? tam sme sa zaradili,ked zazivame to,co zazivame. tak ako to vlastne je?
giv on to vsetko vie,vsetko o mne,co som prezila doma, aj s chlapmi,uplne vsetko.ja som mu o sebe povedala vsetko,myslim ze aj on mne-vsak zaruku nemas nikdy.
ze dokedy bude ochotny cakat kym budem v pohode,kym nebudem mat strach....nie sex.to zvlada,zatial...sestra mi hovori,ze urcite daku....tak fajn dodava mi.
ake to budu lepsie?take co sa neustale nepreberaju dookola,svoje pocity svoj strach,take co nemaju take problemy ako mi,co sa neboja byt s muzom,milovat ho..take giv.
giv dakujem ti,vidis kazdy sa na mna vykaslal len ty nie.vsetkym sa snazim davat rady aj ked riadne blbe a mne radu neda nik!ja som chcela aj poznat muzsky nazor,ale ti fakt nemaju radi zdeptane baby. my sme rovnake,si neskutocna,hoci si na tom este horsie,aj ked teraz pochybujem,ako ja predsa si to nevzdala a riadne mi to natrela. mas svojich problemov dost nie sa zatazovat este aj tymi mojimi. vies ako je to u nas,ako to u nas vzdy bolo-len neprejavovat ziadne city,city prejavuju len slabosi,ked ma niekto problem vzdy sa mu snazim pomoct,no ked ho mam ja tak si do mna doma este kopnu a ublizia este viac.
ja som s nim neni denne to neni ani mozne,bola som s nim v piatok a zdrhla som. teraz si sice piseme a je to ok,lenze ked s nim mam byt tak mam strach,nemam odvahu tam ist pozriet sa mu do oci.on sa snazi to hej,ale dokedy to vydrzi? neustale ma presviedcat ze to bude dobre,ze to zvladneme,neustale ma uistovat ze je v pohode,pocka atd. ??? ja som nemyslela na sex giv, na to ani nechcem pomysliet, ani netusim ako sa vtedy zachovam. stale mi len v hlave znie UTEC!BEZ! RYCHLO! ked ta nikdy nikto nemal rad tak asi fakt nedokazes milovat,mozno to neviem. asi ma nikto nenaucil ako mam mat rada. tak som sa tesila...a to som asi nemala robit.tak som to chcela skusit,risknut to.som si myslela ze som v pohode,ze som pripravena, houby!!!ale kedy budem giv,kedy? co alebo kto nas z tohto dokaze dostat?nic a nikto,ani my sami. ziadny psycholog,ani psychiater nam nepomoze. ked mi vsetci hovoria aka som krasna,mudra je mi na grc.ked sa pozriem do zrkadal je mi na grc.vies ako sa teraz za toto nenavidim.cely zivot som o comsi takomto snivala a ked to mam nadosah....
vyplnil sa moj sen giv- mozno sa budes smiat giv,no vtedy som netusila co znamena dnes to uz viem.
videla som muza,tvar som nevidela, drzal v ruke velku kyticu kvetov a usmieval sa,oci mu ziarili laskov siel smerom ku mne po velkom a dlhom moste,vsetci mi hovorili chod za nim,no ja som sa nevedela rozhodnut,nemala som odvahu,hoci som to velmi chcela.nakoniec som na ten most stupila on sa rozplinul tak ako aj most a ja som spadla dolu...
brunca,si tu este???
brunca....jedno nechapem. ze dokedy bude ochotny cakat. upresni,prosim ta,na co cakat??? myslis tym sex? tak to ma nastve kazdy,kto by chcel sex uz po troch tyzdnoch!!! nemusia sa opicit s dobou.vsak kedysi spolu chodili aj rok a nic nemali spolu! osobne poznam viacerych. tak co su dnes nadrzanejsi? to ale neznamena,ze nevydrzia, ked to bez problemov vydrzali ich predkovia.
brunca,sak ty si moje jednovajecne dvojca! naozaj to vsetko poznam aj som zazila.jeden mi povedal,ze nevedel na com je,lebo som mu nedala pocitit ani nepovedala,ze ho milujem! presne tak isto som sa citila, aj tu hrozu v mojich ociach si musel zazit,ked mi to povedal on!
ja som sa poucila,moja,vsetko mu musis povedat! objasnit,preco si taka,aka si.ak ti na nom zalezi,tak mu o tom povedz...samozr.nemusis vyklopit vsetky podrobnosti, ale zhruba. radsej nech vie pozadie, ako keby sa mal utapat v neistote!!!! to je DOLEZITE! len pri tom,ked mu to budes hovorit, vela nedepkuj,moja. povedz mu to normalne,ako ze je to tak,ze chces,aby to vedel,lebo nechces,aby si nieco domyslal,co nie je pravda. ak ma citlive a dobre srdiecko,tak ta pochopi!!!a tiez ti to uzna!!!! a my chceme najst len takych, nie?!
povedz, mi, ake su tie lepsie,co si myslis,ze si najdu? mudrejsie? krajsie? chapajucejsie??? (tak toto urcite nie! viac empatie ako my mat nemôzu) asi sebavedomejsie a plytkejsie. take,co cely den hovoria o ucesoch a obchodoch. klebetia o svojich sokyniach, ci im hadzu neustale nepodlozene komlimenty?
ti magori!! a v com ze si zla????????? v com? nik ti nepovedal nic konkretne??? ak nik nic, tak ti hnusaci jedni nemaju na tebe ani najmensiu chybycku!!!! ja ti poviem, brunca,preco ta nemohli mat radi. lebo ti nesiahali ani po kolena. urcite to bolo preto!
(myslim,lebo aj ja som na tom podobne.mne to ale niektori uprimnejsi povedali) a taki si ta skutocne nezasluzili! dievca,oni ked podrastu,tak snad aj nachytaju rozumu a budu sa inak pozerat na svet,na seba a aj na kvalitny vztah!! mozno fakt musi mat ten pravy viac rokov (snad aj viac rozumu ide ruka v ruke s vekom) a M ma viac.a presiel si tiez najakym peklom.
a ich potreby nie su o nic vysostnejsie ako nase! len si ich dvihaju,lebo je to v mode. prepac,ale ja si myslim,ze slucny chlap pocka aj so svojimi potrebami,kym sa nespoznaju blizsie ako osobnosti. u mna nik s tymi svojimi potrebami nepochodil.
a je to pravda, zdekovali sa teraz vsetci chlapi,lebo su to babovky a slabosi! M by sa urcite nezdekoval,lebo ta ma rad. brunca,tak sa nezacnite hned stretavat denno denne.lebo tym si bude mysliet,ze uz moze na teba vytasit tie svoje potreby. ked mu nebudes tak casto na ociach,tak to bude ine...myslim.
a ludi si oblubujeme prave pre povahu a vlastnosti!!!! takze ak si vesela povaha,tak ta maju radi.mna nie,lebo som depkacka.
brunca,aj by som ti nieco najlepsie poradila,ale vidis...ja vlasnte zijem neustale s tymi istymi pocitmi,ake mi tu teraz pises! aj ked je moznost,tak utekam a neverim si. myslim si o sebe, ze som nemozna, a potom sa bojim,kedy si to vsimne aj ten druhy, ze som taka. ako vidim, tak si mozme podat ruku. velmi dobre teraz rozumiem, preco si sa ma zastavala,ked mi janosik alebo ini davali "neuskutocnitelne rady"- v mojom psych.rozpolozeni,moja. ved teba tak isto vsetci peciatkovali,ze si sa celkom vzila s tymi "stemplami"
mojka,ja viem,ze to bude inak.Uvidis.ved ste si dobre rozumeli uz ked ste sa este ani nevideli,a to je vela. a ak nieco,tak pridem dazdeho dobit. aj tvojich ex by som poriadne prefackala!!!!!! zvladla by som. ja som chalanov bila uz od detstva! a to poriadne! aj cudzich, aj vsetkych, co mi prisli pod ruku,vidis, ako by som uz vtedy tusila, co to su za skodlivy druh :DDDDDDDD ...sorry vsetkym muzom, co citaju,ale ti nasi ex taki urcite su!
tak giv moje depky nie su z pocasia to viem urcite. hej naco mu bude taka baba co si snou rozumie a nasmeje sa s nou,ked s nim nedokaze byt. dievca moje ked videl v mojich ociach ten strach, to co som videla v jeho bol hrozostrasny pohlad. uplne som ho zahnala do kuta,nevie na com je. myslim ze sa uz neodvazi priblizit. velmi chcem byt s nim, ale to nedokazem. vzdy ked mi hovori ze ma miluje,hovori o buducnosti atd.v mojej hlave znie len jedno:To urcite!so mnou nie! aj tak si najdes lepsiu-raz urcite! raz ti uz nebudem stacit!
ja sa vazne snazim giv,ty ani netusis ako s tym bojujem,srdce mi rve na kusy ked ho pocujem mam chut bezat za nim,ked som s nim mam chut bezat rychlo prec. skoncim ako stara dievka,opustena, zdeptana.......mozno je ochotny pockat ale dokedy giv??? ved to sama neviem,dokedy?netusim co mam robit,ako si to vytlct z hlavy!! ja mu nedokazem ani povedat ze ho milujem.vies ako sa tvaril ked mi to povedal a ja nic!!! ten jeho pohlad ma uplne zlomil.ja uz vazne nevladzem.mozno by bolo lepsie nech si najde iny,kazda bude lepsia nez ja,to viem.a bude mat s nou menej problemov a ovela lahsi zivot.