tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv nevešaj hlavu,nás je takých viac,včera slnko,dneska hmla,zajtra možno víchrica,nevadí,nech aj hromy bijú,my sme ešte tu
giv, presne tak, ani nevies ako lutujem, ze tu zazracnu tabletku pre vas nemam. :(
inak mas pravdu, pre muzov je velmi tazke pocuvat taketo bolave vylevy, ako si ich nazvala, ale to preto, ze nevieme ako pomoct.
ahoj brunca! dnes nie je pocasim najkrajsi den,ale rychlo naplanuj nieco,aby si s neprepadla do svojho subjektivneho-skresleneho hodnotenia. podarilo sa ti zaspat? ked si mala taky naval emocii a pocitov,nemala si vôbec nutkanie zavolat,alebo napisat M? alebo si sa prave preto,ze by si ho odradila,nechcela s nim vôbec rozpravat? toto by som rada vediet,ako si to brala.
3....myslim si,ze mas aj trochu pravdu.druha moja kamaratka,co mala tiez otras detstvo,tak uz iba plakala po vsetkych kutoch,kde sa len dalo,isla nakoniec ku psychologovi,ten ju hned odporucil ku psychiatrovi,mesiac uzivala lieky na ukludnenie...za ten cas si oddychla,aj telesne aj emocionalne a potom sa z toho vyhrabala. potrebovala tie tabletky prave na to,aby sa oslobodila od tych pocitov a myslienok,ktorymi sa denne mucila, a ta ulava,ked nic negtivne necitila,jej pomohla,aby mohla zacinat akoby od nuly. a nemala pohlad skresleny vsetkymi negativami a psychickymi bolestami.
slusny muz,z teba som to vycitila hned na zaciatku - svet gombicka,aj ked schytam poriadnu nakladacku od zivota, oprasim sa, narovnam kravatu a ide sa dalej. asi preto som z teba citila velku neistotu...hoci by to malo byt naopak.myslim,ze nas take zakomplexovane dokaze zmenit vyrovnana osobnost. mozno som mala pocit,ze nedokazes celkom pochopit cloveka,ktory nie je ako ty.ze ta budu obtazovat jeho bolave vylevy...hoci si prezil tiez velke sklamanie. neviem,mam z teba zvlastny pocit,ale asi potrebujeme aj rady od cloveka s inym vnimanim.
ale to je to, rozumom si vieme zdôvodnit,z coho vyplyvaju nase pocity,neistota,depky,aj vieme,ze nam treba zmenit pohlad na to a ono.ze to ide,poradime to druhym ludom,ale nedokazeme uverit,ze sa to podari nam, ze mame aj my pravo na iny zivot,ze si ho zasluzime,a aj nas dokeze mat niekto rad :((( ked je to v hlave,tak sa to tazko meni.to by sme si museli pozicat hlavu a oci ineho cloveka,a nimi sa pozriet na seba, a vtedy by sme tomu snad uverili!
janosik,dakujeme za rady,si vazne velmi empaticky. viem,keby si mal zazracnu tabletku,ktora by nam to dala v hlave a citoch do poriadku,tak by si nam ju uz davno poslal :)))
Lieky ti mozu navratit chut do zivota,aj ked nic nevyriesia za teba,ale daju ti novu silu,aby si vobec zacala vnimat svet okolo seba optimistickejsie a zabudla na minulost.Ano,v tom su vynikajuce,ze ti vymazu stary smutok,udalosti,ktore ti ho neustale pripominali.Budes sa opet tesit na pritomnost,ale aj planovat buducnost.Je to vsak dlha cesta,lebo ani lieky nie su vsemocne,ale je to lepsie,ako cele mesiace a roky sa utapat v ziali a spomienkach.
brunca,čo to čítam,ved si bola predvčerom plná života,čo sa ti stalo
no dakujem ti za mudrucky prispevok 3... na psychiatriu? :-))) mne povedal sam psychiater ze mi nedokaze pomoct.takze nevies o com tocis. na psychiatrii co?! napchaju ta vsetkymi moznymi liekmi tak ze uz nie si ani clovek len mumia,tie lieky absolutne nic neriesia len vsetko potlacia,ked ich prestanes brat vsetko sa to vrati spat v trojnasobnej sile. ked si sa narodil bez lasky a cely zivot zijes bez lasky....tak takto dopadnes.
dievcence vy ste obe zrele na psychiatriu,neviem preco ste nevyhledali uz davno odb pomoc to ze sa stale rypete v minulosti to je psych ucylka vola sa sebaposkodzovanie
ahojte ludia dakujem vam vsetkym za vase prispevky,vcera som to uz nezvladla.dnes,neni lepsie ale uvidim ako bude dalej.
janosik dik ze si sa stavil,odvazil medzi take depkarky ako sme my s giv- tvoje rady su fajn,len pre nas dve su neuskutocnitelne.
givus sestra moja tebe nesmierne dakujem v kazdom tvojom slove je hrozna pravda-my sme skutocne prezili skoro vsetko rovnake aj preto vieme jedna druhu pochopit. dakujem za vsetko giv.ale aj tak obydve velmi dobre vieme ze sa z tohto nikdy nedostaneme uplne, mozno to dokazeme potlacit na maximum,ale uplne to z nas nik nevymaze.nemyslim si ze ked depkujeme,radime si navzajom,ze sa dostavame este do vacsej depky, neviem ako ty giv ale mna to naopak dviha hore.aj ked som ti asi zmarila nadej,ze sa to prichodom lasky vyriesi.uz len ten pocit ze nie som sama,ze existuje ktosi kto je na tom rovnako....
dakujem giv.
a teraz cosi pre slusneho muza- hlavne dakujem ze si dal svoj prispevok.ty mas ako vzdy pravdu- bez vysmechu myslene aby zas nedoslo k nedorozumeniu- ale mas pravdu zo svojho pohladu. my sa nechceme rypat v minulosti,len bohuzial ta minulost na nas nechala dost velke stopy,taha sa s nami neustale.rypeme sa v tom pretoze to chceme raz a navzdy vyriesit,chceme ist dalej,zbavit sa jej.ale ako je to mozne,ked v srdci mas neustale strach.ty ani netusis co vsetko sme si s chlapmi zazili,netusis ako nam dokazali ublizit a to nehovorim len o psychike.a to slusnym muz neboli ziadny drsnaci-teda nevyzerali tak na prvy pohlad.ano staci tak malo pokusit sa cosi zmenit,ale len chciet nestaci.ja chcem aj som v reale urobila vsetky potrebne kroky na zmenu,chytila som prilezitost,lenze to je vo mne- chcem velmi chcem sa uz tohto vsetkeho hnusneho co ma zoziera z vnutra sa zbavit,ale nech mi niekto povie ako sa toho mam zbavit?nedokazem sa zbavit v sebe, strachu a nedoveri.prepac viem ze sa to hrozne zle citalo.ale to asi vazne nepochopi nik kto to nezazil, kto si tym nepresiel.len by ma zaujimalo,ci to niekto dokazal aj vyriesit,zbavit sa toho.
Ked Vas Tak citam, tak je to hroza. Vy sa neustale rypete v minulosti a ani neviete co Vam uchadza pomedzi prsty....ved preco stale riesite minulost, vsetko analyzujete, robite si predstavy, casto uplne nerealne, na co?
Ved sa pozrite na to trosku s nadhladom. Urcite ste obe dve pekne a inteligentne, tak preco to tak aj necitite? Vy sa len stale ujistujete jedna druhu...ale to neriesi Vas problem.
Mali by ste nieco so sebou robit, lebo to dopadne nie moc dobre pre Vas...a staci tak malo....len chciet par veci zmenit....ale naozaj zmenit...
baby, caute, dlho som tu nebol. ste sa teda rozbehli. :)
vy dve ste to zjavne mali v zivotte tazke, a poznacilo vas to. ale veci nie su take zle, ako ich vidite.
a giv, moje rady mozno boli neuskutocnitelne, ale za to ja nemozem