tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no vidis givus zas nas ti "hnusny "chlapy opustili :-(((( fnuk fnuk fnuk
a karco pocuj necitaj teraz :-))) venuj sa dvom krasnym zenam vies kolko chlapov po tom tuzi mat dve sexbomby len pre seba!!!
givus aj ty mas taky fajny a dlhy zivotopis? mne ho vzdy citali 15 minut :-))) si mysleli aka som mudra.
neboj giv bude ok. prave som sa nasmiala s tym mojim.jaj sranda. som zvedava ci sa tak budeme rehotat aj pri sexe :-))) to bude zaujimave.
to nie su pravidla. to je len vytrhnute z kontextu. proste som si vybral z tej knihy to co sa mi pacilo.
giv: ty ides zajtra na pohovor?
ojojoj,janosik. asi sme mali nahodit smutne oci,aby si tu s nami popisal. takto prideme o milu spolocnost.
dobre baby, mam dojem, ze ste celkom v pohode. drzim palce a idem off
majte sa :)
brunca, ahoooj. zajtra to nebude celkom konkurz.len mam doniest zivotopis a doklady o ukoncenych skolach a kurzoch...kde to vsetko napracem???
neviem,ako dlho tu budem, ale som rada,ze ste tu!
sorry, brunca, ze som tu nebola. mala som kopec navstev a konecne sa trochu utisilo, tak som ta prisla pozriet,lebo rano to este nebolo naj! teraz sa z teba teskam.
karco, nie nepoznam. ale kamaratka ma doma tiez nieco o dosiahnuti materialneho uspechu.samozrejme, da sa to uplatnit aj na uspech v zivote vseobecne.
asi sa pôjdem popozerat po knihkupectvach :) velmi ma zaujimaju podobne temy,ale nerada som ich citavala,lebo...dalej nebudem omielat stale tu istu pesnicku. jednoducho moja chyba, ze ma skor deptali rady,lebo som bola presvedcena,ze ja by som ich uplatnovala marne. neskusila som to,lebo som si bola ista,ze to bude tak.premyslala som jednoducho minulostou a nesnazila sa o lepsiu buducnost, lebo toto uvazovnie mi v tom branilo.
dakujem teda vsetkym za reakcie. ja zvyknem rady odpalkovat,ale to neznamena,ze nad nimi potom nepremyslam.
jasne, baby, depky prec. neni to s vami take zle
karco vsetky su vyborne a som si ich vzala tak trochu na seba,svoj zivot, svoj stav. ale 10 si beriem len pre seba.
Alchimistu napisal Paulo Coelho
Psychologia osobnosti-Calvin S.Hall, Gardner Lindzey
janosik vytaj medzi nami.moji dvaja oblubeny chlapci a moja sestra,vesely vecer sa crta,dnes ziadna depka,jasne giv !!!
ludkovia ja som tu dnes len tak na pol, stale ma vyrusuje laska :-)
jasnacka giv je lepsie,kym nie som s nim :-) potom zas hodim daku depku :-)))a zas ma vsetci sfuknu,ale sranda.
joj givus tak ti budem tuho drzat palceky,hlavne pamataj na konkurze hlava hore a neboj sa divat do oci, nesmies uhybat pohladom,ak sa nedokazes divat priamo do oci, tak sa mas pozerat medzi jeho oci-psych. cvicenie :-)
pocuvaj giv ma stves,teraz si prisla?! ked ma uz dodrbkali,si cusala ako vos co? nevadi moja ja si viem poradit.
karco, tie pravidla su fakt dobre, a ta sedmicka je najlepsia