tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
janosik, otrasna :(
a stale to citim.ja tak lutujem,ze som sa narodila.
ahoj giv, tazka noc, co?
brunca,ta tvoja vcerajsia zacinajuca depka preliezla asi na mna! neuveris,ako hrozne som sa citila ked som vliezla do postele.myslela som,ze asi zomriem od beznadeje,zufalstva a hrôzy z mojho zivota :(((((((((
vsak sa snazim,to nechcem ho vyplasit :-) akoze tesim sa na neho,hrozne...tak dufam ze to bude v pohode.
no tak sa rychlo ukludni, lebo ho odplasis
hej lebo vydi ze som z toho vsetkeho vyplasena a mam tendenciu zutekat.vies zatial je to ok,ked si volame a piseme,no zajtra mam byt s nim,tak sa uz teraz klepem od strachu.ja sa bojim sama seba, netusim co urobim ako sa zachovam.
nuz, radsej pomaly ako vobec. on nechce na teba tlacit, chce ist na to pomaly?
hej janosik zatial to tak vyzera, len ta bublina este neni celkom prec asi mi nechce sposobit prilis velky sok tak pomaly len fuci....
uz ma to aj stve,no zas na druhej strane je aj dobre ze to ide pomaly a nie naraz. len givus este nema kto pichnut :-)))
ved sa uz nasiel, nie?
vsak to janosik ale sa musi najst ktosi z vonka kto o to bude mat zaujem a kto to urobi.