tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
bublinu staci prepichnut a praskne
ludia tu mali pravdu giv,z tej bubliny sa sami nedostaneme, musi nas z nej ktosi "vyslobodit",ja som sa uz v nej zacala pomaly dusit nastastie mi niekto pustil trosku vzduchu,no som mala asi dost dlho odrveny modzog-lebo mi z toho pekne sibka :-))) tak dufam ze laska mi tu bublinu uplne zrusi, bude trvat isty cas kym sa naucim normalne fungovat,existovat bez svojho bezpecia v tej bubline. lenze v nej giv si sice chranena, ale priserne sama a za to to bezpecie nestoji.
brunca,este som nebola. prave som ti ho vytlacila.rano som isla za otcom,a straasne mi nafukalo do usi,tak trochu liecim v teplucku.ale chystam sa. len neviem,ci ich tam najdem.nemam ani adresu,ani telefon.
ak si uz dosla tam,ked odplaval do afriky a zacal pracovat v obchodiku,kde zvysil trzby majitelovi.ten majitel mal tiez sen ist k pyramidam... a tam je prehodnotene,preco si nechcel splnit tento sen.
tiez koncim.papa.mozno sa tu este stretneme.
a brunca,tvoja myslienka o tom,ze je pre nas bezpecnejsie skryvat sa pred svetom a moznym dalsim sklamanim v bubline,ktoru sme si vytvorili je super trefna!!! lenze musime to zmenit,inak neudeme zit,len sa pozerat,ako ziju ini, a trapit sa svojou situacio, az sa v tej bubline nacisto zadusime.
ahoj sestricka moja!!! jaj no ja tak teraz stiham citat,takze mam precitanych prvych 40 stran a ktej myslienke som este nedosla.mam ju od kamosky a ona zlata si popod ciarkovala super myslienky. uz si bola s tym zivotopisom??? som tu len za chvilu letim za tou mojou kamoskou,ma na mna cas asi tak hodku,to je co?
brunca, ahooj! si tu? ja uz ano.
pocuj,kde si ty uz zasla v citani alchymistu? ta myslienka, o ktorej pisal noir,na tu si uz natrafila?
noir :)))
napisal si kusiko pravdy.ale musim letiet surne za otcom do prace, nieco dolezite si zabudol doma...papa
vidis,na to som z alchymistu zabudla,lebo som asi chcela. presne toto ma bolelo,lebo to bolo o mne.
vitaj noir medzi nami musis chodit castejsie.tvoj prispevok bol velmi inteligentny a krasny-ako tie nase :-) dobrych ludi so sprvnymi nazormi sa vsade vela zmesti a ich nazora nam pomahaju a posuvaju nas aspon o kustok dalej.takze dufam ze prides znovu a viac s nami pokecias.takyto prispevok dokaze napisat len ten kto nas dokaze pochopit,a ty si to dokazal !!! vlastna bolestna skusenost???
my vieme s giv velmi dobre co chceme-lasku,muza ktory by nebol ako ti pred nim.len mame problem zbavit sa sramov na srdiecku a verit opat niekomu,verit sami sebe.
vobec nam nevyhovuje ostavat tak ako sme,len je to mozno pre nas bezpecnejsie,skryvat sa v tej nasej bubline,ktoru sme si vytvorili,pred svetom a ludmi,aby nam viac uz nik neublizil.
takze mi tu rastie nova konkurencia? sorry ale ani mne doteraz nik nezaplatil :-)))
tvoja vyplytvana energia sa dostala az ku mne,dufam ze aj ku giv a som za nu vdacna,tak dufam ze ti nebude prilis chybat :-) snad ti ju raz budem moct vratit.
Uff, tak som si precital cele vlakno. Fakt su tu zaujimave myslienky. Najvacsia sranda je, ze tu pisu sami iteligentni ludia, tazko s niekym nesuhlasit. A ak ide o giv a bruncu, tak ony same naozaj len potrebuju pochopit co vlastne chcu. Pretoze ak ostavaju tak ako su, tak im to vyhovuje. Jedna vec je chciet a druha je pre to nieco spravit. Ale to vsetci vieme, vsak giv a brunca :) A vobec ich neodsudzujem, pretoze velmi dobre viem, ze co je pre jedneho hracka, pre druheho moze byt neriesitelny problem. Ak si nepomozete baby samy, tak potom musite zobrat to riziko a verit druhemu cloveku. Z tohto nevykluckujete :)
Alchymistu som cital, nie sice na jeden hlt :) Bola tam jedna,dve myslienky, a je pre giv a bruncu. Skusim to nejako zreprodukovat: "Clovek si mysli ze sa boji neznameho, noveho, zmeny. Ale v skutocnosti sa boji ze zmenou strati nieco co teraz ma. Iny sa zase k zmene , uskutocneniu svojho sna, nechcu dopracovat, lebo by uz nemali o com snivat. Ale nepriznaju si to".
Tak asi tolko. A este nieco predsa. Poznam cloveka, ktory dlho fajcil, nevedeal(nechcel?) sa toho zbavit. Odvovonoval si to ake je to tazke, a ze fajcenie vlastne az tak neskodi a tak. Potom stretol chlapika, ktory mu povedal, ze fajcia iba idioti. Toto tomu cloveku stacilo aby sa zatal a fajcenia nechal.
Dufam, ze existuje nieco(niekdo, najlepsie zacnime od seba) co nas nastartuje takisto.
Tolko vyplytvanej energie ... :))
A platit
ved ja tiez som nesiel spat. som si myslel, ze vy idete. este si vypocujem nejaku dobru muziku - povinny doping. zajtra doobeda budem behat po doktoroch so starou mamou, ved som ti to aj pisal - vzorny vnucik :)). takze ak sa stretneme tak najskor niekedy poobede alebo az vecer.
vsak ja karco este aj tak nejdem spat to som len vam zazelala ked uz idete. zajtra do prace co karco? tak snad zajtra ak budes mat cas sa stavis.