NAJ depresivne kocky!!!

giv

jasan,ja minisukne vobec nenosim.to by uz bolo vela na muzov. som typ na klasiku. skor nohavicove kostymi. dakujem za rady.najhorsie,ak sa ma opyta na autorov knih,ktore som precitala,ked tolko studujem. ale ja si nepamatam ziadneho.mam na mena deravu pamat.
karco, dakujem velmi! zajtra si nastudujem.dnes uz mierim do postele.
dobru noc vam vsetkym.

karco

ano treba sa vhodne obliect.
brunca: to ked si si hladala pracu tam kde teraz robis, ze? no a teraz to mas kazdy den.:) a ja sa mu ani necudujem, ze slintal. ved je chlap, nie?:)

brunca

givus davaju jednu zakernu otazku,ze ked si nezamestnana,vzdy povec ano momentalne som ale ten cas vyuzivam na samostudium. to zabera perfektne.
ono tam v zivotopise hlavne zabera ze vidia ze mas chut sa ucit,aj ine veci ako suvisia s tvojou skolou ci pracou. ze sa dokazes prisposobit.no prosim ta urcite si nedaj minisuknu,lebo som to zazila a hroza,stary len slintal a absolut sa mi nekukol do dokladov ale uplne inam :-)

karco

www.povolania.sk - vyborny portal. vlavo mas na vyber v sekcii "Dalsie ponuky" napr. take veci ako "spracovanie zivotopisu" alebo "priprava na prijimaci pohovor". to by ti mohlo pomoct. este sa posnazim nieco najst.

giv

brunka,mam asi presne taky isty ako ty!!!
:)))
citaju ho dlho a nad vsetkym pokyvkavaju hlavou, ale vskutocnosti tam nic horibylne nie je! ani prac.skusenosti nemam takmer ziadne. lenze sa mi stavalo,ze v niektorej firme stacilo,ked ma videli,alebo prehodili par slov,tak ma hned chceli zamestnat. dokonca minule som telefonicky reagovala na jednu ponuku, hned poslala mailom zivotopis s tym,ze ked bude konkurz cca za 2 tyzdne, tak daju vediet, a za 10 min.mi volali,ze zaujimavy zivotopis,aby som prisla hned,ak je to mozne :DDDDDD nechapem,co tam videli. lenze tu pracu nemam,lebo dievcina mala odist do zahranicia a nakoniec nesla, tak to padlo.

giv

karco, nebude to celkom pohovor, datum konkurzu este nebol stanoveny,jednoducho by som mohla ziadost poslat postou,ale pojdem tam osobne - aj mi to bolo personalistkou odporucene.
mas pre mna nejaku radu? ak ano, hod ju sem, prosim. uz davno som nebola nikde na pohovore.