tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Stacia zaklady AJ, taka bezna admistrativna robota, pisanie textu, Word, Excel, Powerpointy,...
Ale musim to chceknut s mojim hlavnym sefom ci uz to nema obsadene....
to by bola dobra praca.a vyzadujes AJ na akej urovni?
no scasti admistrativa a scasti robota v labaku, ale taka jednoducha robota....teda ak by Ti nevadilo neskor by som bol tvoj sef a mozes davat svoje prispevky ze konecne mas slusenho szmpatickeho mladeho sefa...
aka je to praca?
pre giv: Nop najvyssi cas neico robit, lebo ak mas depky z muzov, z prace, a tak sa mi zda ze vlastne vsetko Ta depkuje...
BA je v pohode, to len ty mas taky pocit ze su tu nie mily ludia, sak aj tak vacsina ludi v BA je povodom mimo BA. Mas tu vacsie moznosti...A co vlastne robis. Mal by som mozno jedno miesto pre Teba...a dalo by sa aj ubytko k tomu celkom lacne vybzvit....sice nebol by to nic moc zarobok, ale mne by bolo jendo kolko zarobim hlavne ze robim...a ze vyzijem.
to vazne, ty nemas tak dlho robotu? tak to sa nedivim, ze mas depky. ja ked som nemal polroka pracu, bol som zdeptany jak svina. uz by som to nikdy neurobil.
pozri, giv, dojdi do ba, tu mas viac moznosti.
cau slusny muz, ako zijes?
pomaham,ale co ak im v skutocnosti vobec nicim nepomaham? co ak je to fraza,ze dakuju za pomoc a ine bla bla...aby mi nebolo luto? co ak moje rady su uplne bezcenne?! ani by som sa necudovala,ze je to tak.
ved prave,ja uz nezvladam ani najst si hlupu pracu.myslim si,ze ani tam nik nebude so mnou spokojny...hoci ma na zaciatku chcu,zlaknem sa,a robim vsetko,aby ma nevzali. citim sa tak neschopna,ze sa bojim,ze aj v praci na to pridu a budu mi aj tam davat na vedomie,ze som na Nic.
janosik,mozeme,ale nie teraz.som tu len na skok,musim si obvolat tie ponuky na pracu,co som vcera zohnala. aspon to dnes urobim.
slusny muz,uz sa bojim aj velkeho mesta.chodim do ba ale citim sa tam strasne osamela...a povaha tych ludi :( ja sa vazne na nic neviem pozriet normalne.musim vypadnut,ale neviem kde.
to snad nie
ved si hovorila, ze pomahas kamoskam, tak nemozes byt taka zla baba
pocuvaj, prejdime na pokec, tu je to moc verejne
pre giv: prepac, ale vsimol som si zesi 6 rokov bez prace. Sorry ale to by polozilo aj vola na lopatky. Nemohol by som byt ani tyzden bez prace anie to 6 rokov. Co tak ist niekam do ineho mesta, zohnat si robotu, podnajom, trebars v BA. Takymto sposobom zivota to daleko nedotiahnes...