NAJ depresivne kocky!!!

brunca

preboha slusny muz neuraz sa-na co si ma zvyknut-ze ma priatelku???
no neviem ako si on predstavoval priatelku,ale ja som si teda takto nepredstavovala.
giv si on-line-pracuje...aspon to teda tvrdi.ale uz netusim co je pravda.

asd

volako stupnujes. Najprv den, teraz dva. Ale vyzerato fakt cudne ... vsetko sa zmensuju /to bolo z reklamy, ak by ste nevedeli/. A to ti ani neprezvoni?

giv

ako si to zistila,brunca,ze je to ten typ "plazoveho dobijaca?" ...tak som to pochopila. myslela som,ze uz vie,co chce.

brunca

problemy v robote? tak sorry aj ked ja mam teraz dost dobre problemy v robote jedna posrata sms za den vas nezabije. ked napises teraz sa mi neda,nemam cas,ok beriem...
lenze ked sa neozves dva dni tak potom akoze co si mam mysliet????

giv

asi fakt nie som on line.to ti vadi,ze sa neozval?
...kiez by toto bola sukromna tema. niektore tu tak funguju or fungovali.aj ja som taku mala a bolo to super,lebo aj ked citali,tak prestali a nepridavali zbytocne komentare,ktorymi nechceli pomoct ale iba viac si kopnut.

slusny_muz

pre giv: aky strach sam zo seba??? Ved je to chlap ktory ma 29 rokov, vyzrety, ma svoj zivot, svoje povinosti a treba mu dat cas na to dokym si tiez yvykne na to ze ma priatelku....

slusny_muz

Vas problem je v tom ze zacnete hned z hurta uvazovat nad tym preco sa neozval...a vymyslat rozne scenare...mozno ma problemy v robote...nikdy nevies.