tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
dalsia moja predstava:-) slusny muz sa na mna asi nastval :-)
giv-nevysvetlil to nijak-som cosi naznacila-nepriznal sa. proste nema cas.
sokovany a zuriva smailik ti idu vyborne giv
a odvtedy ti to ako vysvetlil?
nespitala si sa ho do telefonu,ked ti volal,ako ti to vysvetli? ako mohol na teba zabudnut,ked sa o teba zaujima??? vsak si mala byt u neho na prvom nieste,a ak by sa aj rozhodol na nejaku party,tak mal dopredu zavolat a presunut to. to by som ocakavala aj od obycajneho kamosa,nie to od chalana :-O
to je sokovany smailik,bruninka moja.
COZE??????
tak to by ma teda porazilo ako teba
:(((
co k tomuto napises slusny muz?
presne tak givus ako si napisala. on mi to totiz ani nedal vediet,len som sa tam dotrepkala a volam mu kde je.a vtedy mi povedal sorry,mam iny plan.no neslaktrafilo by ta????
brunca,ako vies, ze islo o taku zabavku? vôbec ste spolu neboli,ale on ti zavolal: sorry, mlada,mam plan s mojou partiou?
ani ta nepozval,aby si isla s nim? ani ti to potom nevysvetlil, preco sa tak rozhodol a uprednostil ich? po troske objasnuj,neboj,nik,kto sa tu len tak kukne to nepochopi.
slusny muz-prepac teraz som to opat nepochopila-takze si to s radostou neprijal??? mala som ten dojem-si sa zbavil bremena :-)
ta neviazana zabava s babami nebola moja predstava-pisem si este s jednym chalanom-a co cert nechcel bol prave na tej istej zabave ako moj "najdrahsi"aj sa poznaju...takze tak.ten chalan je len kamos a pozname sa roky,nema dovod mi klamat ani to nikdy nerobil.a ja sprosta nie som, nedoverujem cudzim ludom a vzdy si ich preverim.
sranda, ako si tu kazdy zastava svoje potomstvo - ci nie potomstvo - pohlavie :) slusny_muz bojuje zo vsetkych sil, aby zastal chlapov, ale co si budeme? Chlapi su cudni a tiez si domyslaju.
no vsak prave,u teba clovek musi vzdy hadat co si myslis,lebo inak sa to nedozvie.moja predstavivost je nahodou niekedy fajn :-)
a mozno ti tym rafinovane davam na vrch tak ako to vy muzi mate radi, no nie? lebo vzdy sa potvrdia tvoje slova a vzdy mas pravdu ty. :-)
Ako vies ze neviazanej zabave so zenami....dlasia tvoja predstava???
Vidis a toto na tebe nemam rad tu tvoju predstavivost, ze vzdy dopredu hned vies co si ja myslim, a zaujimave je na tom ze sa vzdy mylis....