tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ja zurim za teba,moja! plakat uz tiez neviem :(
myslim si,ze slusny muz ma v niecom pravdu. naozaj su niektori normalni, ale my ich nikdy v zivote nestretneme,lebo su neviditelni a to preto,lebo nechcu byt viditelni. co ak su to tie babovky,brunca?? :((((
...vrazila by som mu, lebo mal uz 29,tak ked nie pre ine,aspon ten vek ho mal trochu vyformovat do normalu so zrelym uvazovanim a umyslami.
Ja myslim ze chyba bude aj v Brunce...si sa do toho hrozne vrhla...ste sa lubili behom jedneho dna...
brunca,podstatne slova,co si napisala:
"moja nedovera bola opodstatnena" !!!???
Myslis,zt ti naozaj chcel ublizit,alebo sa len zlakol,ako vacsinou to robia chlapi,lebo su padavky?(cest vynimkam!)
brunca,velmi som z toho sklamana :( jednu by som mu vrazila,ak je treba.uz je definit.koniec,alebo si si to takto negativne premyslela, poskladala a vyvodila,ked ste sa rozlucili? dufam,ze ta nechcel len na...
chcem tu dat zuriveho smajlika,len neviem,ako by mal vyzerat ):{{{{{
nesuhlasim s Tebou ze vsetci muzi su rovanki a vsetci si len vymyslaju a klamu zeny.....ale chapem To ak mas take skusenosti....
tak citaj giv a plac aj za mna,lebo zo mna uz ani slza nevypadne,nie koli ziadnemu chlapovi,uz nikdy.ani jeden si to nezasluzi,ani jeden jediny.
brunca,som tu a idem si precitat tvoj textik.
Brunca, co ti ublizil aj tento terajsi? To snad nie. No chuda, ty musis byt riadne sklamana :(
neprehliadla giv,ziadne slova prekypujuce stastim.To stastie sa mi v zivote statocne a velkou obklukou obchadza.ale aspon som tomu na chvilocku uverila,ze mozem byt aj ja stastna...nemozem giv. muzi....neviem preco im vzdy tak lahko dovolim aby mi ublizili. a oni mi teda vedia ublizit paradne. giv je to na nic. taky chlap pre nas skutocne neexistuje.kazdy o sebe tvrdi,ze je dobrucky,slusny, inteligentny,so zmyslom pre rodinu...boze to su kecy...a hnus... chlap je len chlap a vzdy nim zostane.je pekne to o sebe tvrdit ale realita je ina. bohuzial som mala pravdu a moja nedovera bola opodstatnena,tak ako vzdy.na jednej strane o tom nechcem pisat giv,lebo mnozstvo skodoradostnych ludi sa tu potesi na druhej strane to nemam doma komu povedat-z toho isteho dovodu, vrie to vo mne teda riadne,som zla giv,velmi zla,zamrzlo mi srdce,som chladna a bezcitna.kiez by som uz takato zostala,lebo city ti len ublizuju.nikdy ich nedat najavo,uz nikdy. a budem zit pre seba.bez lasky,a budem znovu ta chladny bestia,budem chlapom ublizovat tak, ako ublizuju oni mne.budem sa s nimi zahravat,tak ako sa hraju oni so mnou.kaslem na vsetko.
toto su infosky len pre giv,tak ma laskavo zas nedodrbte ze depkujem atd.ano depkujem a je to moja vec, mam na to pravo-tato tema je tu na to.komu sa to zle cita nech to necita...
machulka,tato tema je o inom,nie o depkovani.
giv: pozri..mna uz aj v zivote brasco stretlo...ale nebudempredsa depkovat...jak chora.....optimizmus