tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv ja som s nim nebola-dal prednost vecierku s priatelmi a neviazanej zabavke s babami asi tak.
slusny muz-ked si hladal zenu musel ratat s tym,ze svoj cas bude musiet zadelit aj medzi nu-no nie? ze sa cohosi bude musiet vzdat,ak ju chce.nemyslim vsetkeho,ale predsa cosi musi obetovat,co si predstavoval,ze dojdem len na noc pohra sa a rano ma odprevadi.tak prepac to by som si pripadala ako stetka.
on skor nemal zaujem delit svoj cas medzi mna a ine...
slusny muz-sama som sa rozhodla a ty si to s radostou prijal- na konci bola otazka- suhlas??? toto som myslela.
brunca,dobre,co sa tyka telefonatov,tak ti nezavolal niekolko dni,co naozaj zena citi tak,ze mu je lahostajna. ale mala si taky pocit aj pocas vazho predvcerajsieho stretnutia? ako sa k tebe spraval tam???
asd akoze ja sa neozyvam prva-nevtieram sa ked mam taky pocit, no vcera vecer som to uz nevadrzala tak som napisala a odpoved?- nemam cas! presne takato.
slusne sa rozlucit???? Ak to co si Ty napisala bolo slusne...ja som Ti nemal co na to napisat....ved si sa sama rozhodla...tak o co ide...
"naco si hladal zenu,ked sa toho nechcel vzdat???" s tymto ABSOLUTNE nesuhlasim......!!!!!!!
jedno je povedat co chces od zivota-to som davno pochopila nebojkaj sa-a druhe je "slusne sa rozlucit".toto som myslela.
no diky slusny muz-ty ma asi pekne neznasas! ze bol by blbec keby vsetko nechal a venoval sa iba mne!!! tak naco si hladal zenu,ked sa toho nechcel vzdat????tiz mam svoj zivot a nemienim sa ho vzdat, nemienim byt na nom zakvacena denno denne 24 hodin.
slusny muz, ale ja som nemyslela teba!!!!! iba si citam niektore ine temy, a viem, akych reakcii a prispevkov sa brunca boji! teba som absolutne nemala na mysli. ty si super prispievatel, a aj ked mas odlisny nazor,tak ho vies napisat slusnym sposobom.aj ta tak berieme.teda, aspon ja. pis vsetko za aj proti! to som mala na mysli inych prispievatelov typu :!baby vy ste ale hlupe depkacky" a to je vsetko. tomu sa hovori Konstruktivna poznamka.
oki :)))