tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Neviem kam tym mieris "vsakze slusny muz?" myslim, ze som Ti to povedal dost jasne co chcem ja od zivota.....
ja suhlasim s bruncou. A neozve sa, ani ked sa ty jemu ozves? - ze akoze ty mu napises a ci ti odpise, napr.
netvrdila som ze ho milujem bacha! slusny muz!!! myslela som si ze to moze skutocne byt ten pravy!!! to je rozdiel aspon v mojich ociach.
no slabosi ste v tomto vsetci muzi, nemala som teda ani jedneho cestneho co by dosiel a do oci mi povedal,je koniec a pre toto je koniec.vsakze slusny muz?
viem ako sa muzi chovaju-ale ja s kamaratmi ich city ku zenam nepreberam.viem ze vy to beriete v pohodke neozvat sa tak 3-4 dni-to je normalka.len proste si myslim, ze uz to asi neni ono,ked vam zena nestoji za to ozvat sa jej.alebo sa mylim???myslim ze nie.
Myslel som to tak, ze doteraz zil svoj zivot bez zeny predpokladam, mal asi nabity program cely tyzden a to nejde zmenit len tak zo dna na den. A bol by blbec keby kvoli Tebe vsetko nehal a venoval sa len Tebe...
slusny muz,mal by takym byt, ale pozri,my niektore,mame tiez uz vek,ale citovo a vnutorne sme niekedy veľmi nevyrovnane a krehke. je to o tom,co clovek prezil a taky si niekedy nemusi verit ani do konca zivota.
slusny muz,aj ja hovorim,ze by taky mal byt,ale keby si vedel,kolko vekovo vyzretych sa sprava ako total nezrely a neschopny do vztahov. ty si mladsi,ale mozes byt 100% osobnostne zrelsi ako on.
suhlasim,ze mozno potrebuje cas, a to suvisi aj s tym,ak by bola pravda,ze je opatrnejsi a sklamany,a mozno ma tiez strach z blizkeho vztahu,ked sa ide rychlo. brunca,ale to neznamena,ze ty ides rychlo. vsak poznam tvoje pocity a obavy.
Takze ty nevies teraz na com si? Mala by si sa ho na to rovno spytat - teda nie, ze mala, ale ja by som sa spytala - aby to nevyzeralo, ze ti davam rady, co mas a co nemas :)
Akoze nechapes, ved mas plno kamaratov, ako si tvrdila, a uz aj skusenosti, tak vies ako sa muzi chovaju....
Mozno je slaboch a nevie ako Ti to ma povedat ze je koniec....ale nechapem Teba, Ty si tu uz tvdrila ze si nalsa lasku svojho zivota a ze ho milujes....a to ste sa poznali skoro len cez maily...tomuto ja nerozumiem..
nie nie sme citlive na ine nazory,len pekne davaj slusny muz. len vazne nechapem to vase muzske uvazovanie.
pre giv: tu si nikdo nechce kopnut, ale iba rozoberat situaciu. Nezmena to ze ked mam iny nazor tak Vas chcem potopit, alebo Vam ublizit....vy ste hrozne citlive na ine nazory....nie?