NAJ depresivne kocky!!!

brunca

netvrdila som ze ho milujem bacha! slusny muz!!! myslela som si ze to moze skutocne byt ten pravy!!! to je rozdiel aspon v mojich ociach.
no slabosi ste v tomto vsetci muzi, nemala som teda ani jedneho cestneho co by dosiel a do oci mi povedal,je koniec a pre toto je koniec.vsakze slusny muz?
viem ako sa muzi chovaju-ale ja s kamaratmi ich city ku zenam nepreberam.viem ze vy to beriete v pohodke neozvat sa tak 3-4 dni-to je normalka.len proste si myslim, ze uz to asi neni ono,ked vam zena nestoji za to ozvat sa jej.alebo sa mylim???myslim ze nie.

slusny_muz

Myslel som to tak, ze doteraz zil svoj zivot bez zeny predpokladam, mal asi nabity program cely tyzden a to nejde zmenit len tak zo dna na den. A bol by blbec keby kvoli Tebe vsetko nehal a venoval sa len Tebe...

giv

slusny muz,mal by takym byt, ale pozri,my niektore,mame tiez uz vek,ale citovo a vnutorne sme niekedy veľmi nevyrovnane a krehke. je to o tom,co clovek prezil a taky si niekedy nemusi verit ani do konca zivota.
slusny muz,aj ja hovorim,ze by taky mal byt,ale keby si vedel,kolko vekovo vyzretych sa sprava ako total nezrely a neschopny do vztahov. ty si mladsi,ale mozes byt 100% osobnostne zrelsi ako on.
suhlasim,ze mozno potrebuje cas, a to suvisi aj s tym,ak by bola pravda,ze je opatrnejsi a sklamany,a mozno ma tiez strach z blizkeho vztahu,ked sa ide rychlo. brunca,ale to neznamena,ze ty ides rychlo. vsak poznam tvoje pocity a obavy.

asd

Takze ty nevies teraz na com si? Mala by si sa ho na to rovno spytat - teda nie, ze mala, ale ja by som sa spytala - aby to nevyzeralo, ze ti davam rady, co mas a co nemas :)

slusny_muz

Mozno je slaboch a nevie ako Ti to ma povedat ze je koniec....ale nechapem Teba, Ty si tu uz tvdrila ze si nalsa lasku svojho zivota a ze ho milujes....a to ste sa poznali skoro len cez maily...tomuto ja nerozumiem..

slusny_muz

pre giv: tu si nikdo nechce kopnut, ale iba rozoberat situaciu. Nezmena to ze ked mam iny nazor tak Vas chcem potopit, alebo Vam ublizit....vy ste hrozne citlive na ine nazory....nie?