NAJ depresivne kocky!!!

giv

brunca,co ak on ma strach sam zo seba??
ty si mu prejavila city, ale mozno je to o tom, ze on si sam sebe neveri,preto sa stiahol...alebo nieco podobne,co sa stalo. ved my dve by sme reagovali rovnako. tiez by sme utekali od strachu,ze sa popalime este viac,ked sa to poriadne rozhori.mozno trieskam hluposti,lebo nie som v obraze,ale nemoze to byt tak,ze ma strach z toho isteho,co ty? je opatrny a neveri si??

brunca

tak toto bol slusny muz typicky muzsky nazor...
dychat,on dycha bezo mna,velmi dobre,az prilis a hlasno...
nemusi sa mi hlasit kazdu hodinu,to nie ale myslim ze raz za den by sa teda mohol...
to svedci o tom ze na mna mysli, ze ma zaujem.co si potom ma mysliet zena????????????????????,

slusny_muz

A co cakas od muza, ktory je daleko od teba, ze sa Ti bude hlasit kazdu hodinu kdee je co robi a furt Ta presviedcat o tom ako Ta miluje...ved ho nechaj trochu dychat. To neznamena ze sa Ti neozve vzdy ked Ti chces ze Ta ma menej rad....

giv

sl.muz, tiez si myslim,ze opatrnost je na mieste,ale: vrhni sa a dostanes poriadnu nakladacku, ze vydaja chtiva hus
a nevrhni sa,a odkopne ta, ze si chladna ako psi cumak.
niektori muzi uvazuju iba v extremoch,a v tych aj s tebou jednaju. a ked si normal,ani jeden extrem,ani druhy,tak nevedia, na com su a tiez ti daju adie.

brunca

tak napis slusny muz v com je moja chyba-uz ma dost dobre poznas-si myslim...
nevrhla som sa do toho,ak si cital moje prispevky,bola som viac nez opatrnna,nelubila som ho hned prvy den,ano chcela som to skusit ale o laske z mojej strany sa rozhodne hovorit neda...
giv ten zurivy smailik bol super!!!
vrazit mu nechcem naco?aby sa prebral?to sa musi on!ale poslem teba na neho.

brunca

slusny muz-ukaz prstom aspon na jedneho ktory taky nie je :-)))
givus- neni koniec,ale to je take o nicom moja,nechcem o tom velmi pisat aby sa skodoradostnici velmi neradovali.
ja neviem preco-zo zaciatku je to vzdy super-vsetko fajn,vyhovujem im po vsetkych strankach,su zo mna hotovy,no akonahle dam najavo zaujem,prejavim city-koniec-ide to dolu vodou.tak v com muzi robim do kelu chybu???? co vam tak vadi ked prejavime city-co vas bavi lovit korist-utvrdit sa v tom ze na nu mate,a potom vas to prestane bavit alebo co???