NAJ depresivne kocky!!!

giv

brunka,utriet slzicky!
bolo dobre, potom nas zavolali jedny manzelia na pizzu,vinecko a tak sme sa nasmiali az az! este v tescu sme sasovali ako male deti,az predavacky krutili hlavami.no hlavne,ze nam bolo dobre. len dufam,ze to nebol extrem smiech pred uzkostnou naladou.
ako si mi ty? ako po vcerajsku? nevidim ziadne slova prekypujuce stastim. alebo som ich prehliadla na inej teme???

giv

slusny muz, nevadi. ja som to aj tak vedela,ze to tak dopadne.nic nove pod slnkom v mojom zivote. ale aj tak velmi dakujem za ochotu :))))

slusny_muz

pre giv: smutna sprava for you. Ta pozicia co som Ti spominal tak uz je obsadena, nasla sa nejaka vnutorna rezerva. No co uz, ale drzim palce a ak nieco bude dam Ti vediet....pekny vecer.

brunca

zdravim ta giv, ako bolo s kamoskou? no ja mam len jednu kamosku,potom mam "len"muzskych kamaratov a s tymi na kavicku nechodim :-)))
to je taky humor cez slzicky- nevadi.

giv

aj vas troch, samozrejme. ale vy si vystacite celkom dobre sami.
slusny muz, a teba predovsetkym.
tak,a mam to pozdravovanie za sebou ;DD dufam som na nikoho nezabudla ;D
majajte sa tu.

giv

brunca, tak ja uz aj tak idem. chcela som s tebou hodit slovko,ze ako a co.ale vidim,ze nemas dnes naj den. nevadi, urcite to prejde.ako vzdy.ja som mala vcera hrozu, ale chlapci mi ju pomohli hodit za hlavu,hoci som ju nemala na ociach, cely den ma prenasledovala :)))
dnes bolo lepsie,teraz mam plan,idem do terenu,trochu poklabosim s kamoskou. drz sa mi,chod niekde na caj alebo kafco, ak sa bude dat s kym, a odreaguj sa.
papa