NAJ depresivne kocky!!!

giv

brunca,ja by som mu to povedala priamo v telefone. ze viem,kde bol,a cakala by som,ze mi to vysvetli. nechala by som ho vytrapit sa s odpovedou.aj podla toho by si videla,za aku ta ma. ved to chceme,dôveru a pocit istoty vo vztahu, a nie takeho jednanie!!! moja,nic neboj,a daj si to vysvetlit! nech sa potrapi a vymysli nieco.a potom by som mu povedala,ako sa citim,ze mi klamal do tvare.vsak co by mu to urobilo,keby ta vzal so sebou? alebo na teba uplne zabudol???
slusny muz,prosim ta, ak vies,tak objasni toto jeho konanie, lebo teraz nachapem ani ja!

brunca

presne tak asd-chapes dievca spravne.
slusny muz-ja mam stastie na takych volov :-)
ale si sa sikovne vyhol mojej otazocke-ako vzdy so sarmom. 11:05

brunca

ako vies giv ze nie je taky? kazdy clovek sa dokaze nastvat. a este na mna :-)ja ludom pekne leziem na nervy.
ja nie som zufala giv-ja som to aj cakala-proste mi nie je sudeny chlap.tak to necham tak a budem do smrti sama,len keby sa ma kazdy nepytal preco taka zena ako ja- krasna,inteligentna,do voza aj do koca-preco je sama a nema chlapa???

asd

Teraz neviem, ako to bolo - boli ste dohodnuti a potom si naraz zmenil plan a ani by ti to nedal vediet, keby si mu nezavolala? Objasni mi to, prosim ta.

giv

nie, slusny muz sa nevie nastvat,lebo vie,ze to,co si mu pisala,si pisala ako nestastne dievca a v zufalstve.
on nie je taky.

giv

haloooo!
nikto nema slov, ako vidim. Brunca,teraz na to vsetci prisli,ze to bolo od neho riadne chrapunske. pozve si dievca a takto ju necha v stichu.