NAJ depresivne kocky!!!

asd

presne tak, suhlasim s oboma. A keby mi prezvonil on, tak by som mu ani neodzvonila, nech vie, ako je to super, ked sa neozyvas. A keby napisal, tak by som odpisala "nemam cas".

slusny_muz

Neviem preco to nenechas tak, vykasli sa na nho, nestojim Ti ani za sms, a nieto aby si sa s nim dalej nejako hrala...jednoducho chod dalej...

giv

urcite mu nevolaj prava. nech sa ozve on,a potom mu to natri! tak pekne,bez emocii,a ked ti poobjasnuje,tak potom mu povedz, ako sa sama rozhodnes :))

brunca

nebojkaj asd ja mam svoju hrdost,len ho nechavam este pekne vytrapit a donutim ho k tomu aby vysiel s farbou von,hlavne s pravdou von.bude trosku sokovany chlapec,lebo ak si myslel ze som blba a zufala tak sa veeelmi mylil. mne uz srdiecko zamrzlo a uz nikto do neho nevstupi,ani ziadny kamarati,nikto.

giv

brunca,tak vidis,preco sa ja uz ani nesnazim zohnat si nejakeho vola.nestoji mi to za to. ale ty sa este nevzdavaj,moja,este nie je vsetkym dnom koniec.nech si myslis,ze ti nestoji M za to,aj tak ho potrap,nech sa citi trapne za to,co ti urobil.
a mas krasny vek,viac moznosti,tak celkom nezamuruj svoje srdce.povedz si, ze co sa ti moze horsie stat,ako to co doteraz. horsie uz nic,len lepsie.
viem,keby mi toto niekto napisal,tak ho dokazem hned zmietnut zo stola,ale ty ma nie,moja!!! lebo tak by som ti to priala,aby konecne sa vyjanilo aj v tvojom srdiecku!

brunca

slusny muz-tak vidis aj ty mavas nespravne predtuchy,to sme si vysvetlili nie? ako si napisal uz davno a nevraciame sa k tomu. a nemam rada ak niekto rozhoduje za mna co bude pre mna lepsie,to viem ja sama. kamaratov nie je nikdy dost a este takych co mi to dokazu pekne natriet :-) takych mam rada :-)tak sa rozhodni sam co je pre teba lepsie.nic viac necakam,ani od teba a uz ani od zivota nie.

asd

brunca, vsak mas hadam daku hrdost, nezahadzuj sa s nim. /aby si zas dakto nemyslel, ze som namyslena alebo co, ked tu pisem o hrdosti/

brunca

ja ti to givuska moja objasnim- proste si myslel ze som hlupucka sliepocka,ktoru bude mat v zalohe, kym si on bude zit ako doteraz. blba koza,ku ktorej staci byt trosku dobrucky a slusnucky a dostane co chce.lenze ma smolu,ja taka nie som.