tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
neviem ako to myslis ze stojim za to....ja si myslim, ze stojim za to...teda neviem za co, ale stojim
ja by som riesila ako nas slusak :)
pre mna to robit nemusis, rob to hlavne pre seba....a mne by nestal ani za vysvetlenie...jednoducho nic a basta...ale to je moje riesenie takychto veci...asi som moc tvrdohlavy a hrdy...
takze ty stojis...?slusny muz?:-) ci stoji...stale som z toho zmatena...:-)))
to neni pomsta slusny muz,len aby si uvedomil,ze toto sa zenam nerobi,ze urobil chybu a chybu si treba priznat a ospravedlnit sa za nu.to neni pomsta.s hlavou hore? vsak ja sa zbieram zo zeme,ale pokusim sa mat pri tom hlavu hore aby si bol spokojny,dobre?
ja nemyslim pomstu ako pomstu. nestal by ani mne za to.ale to vysvetlenie by som si rada vypocula.a potom s usmevom najstrucnejsie podakovala a zlozila mobil.
Ze Tebe nestoji za pomstu....na co sa v tom budes rypat....ja by som ziadnu pomstu nerobil....to je umenie z toho vyjzst s hlavou hore a nie sa pomstit za kazdu cenu....potom budes stastna???
no,ja by som to aj tak riesila tak,ako som napisala.nechala by som si priestor na to,aby mi odpovedal,a potom by som mu to s chladnym tonom objasnila jednou vetou ja a bodka.
giv to si myslela seba? no s tebou mam srdiecko napoly tak sa neboj. a ak mi ublizis dostanes na face :-)
slusny muz tak teraz som zmatena - komu to tu nestoji:-)))
ci ty nestojis za to ci ako? jaj naco poniektori myslime vsakze.:-)
nebojte baby ja si to vyriesim. pomsta je sladka.mnam mnam...
co to? volaka chyba sa tu vyskitla ci co. Teda aspon u mna, hi.