NAJ depresivne kocky!!!

slusny_muz

Mne to nevadi a potesi ma to ale dufam, ze si uvdomujes za kde su hranice....aby zas nebolo nejake nedorozumenie

slusny_muz

Kaslite na nho, ved je to nejaky zamindrakovany chudak. A neviem to ani ja pochopit a ani ma "on" ako osoba nazujima a nejdem ho ani rozoberat....nemam ani na to co povedat...jednoducho niektori su taki...

brunca

slusny muz ja vysvetlenie nepotrebujem.uvidim dam mu tyzden, bez toho aby som sa ozvala prva. viete co ma vytaca baby-on sa sprava akoby sa nic nestalo,akoze je to normalne.no pre mna to normalne neni.
ja to urobim pre seba,ale chcem aj pre teba,aby si bol hrdy:-)
dakujem vam baby a jeden slusny muz- nemozem napisat chlap-lebo na tych mam hnusny nazor:-) a nechcem ani nemozem ta do tej kategorie zahrnut. musim ist,no neteste sa ja sa vratim-boze aspon trosku nadsenie!!! :-) nebojte sa zla zenlina nevyhynie-to myslim seba. pa :-)))

giv

a kde su nasi zlati chlapci, karco a janosik? tiez by nam nieco ozrejmili.
slusny muz, a ty by si vedel povedat,preco toto niekedy muzi robia?ze sa tak zachovaju? to vazne mal vypadok pamate alebo bol taky chudak,ze si myslel,ze mu toto prejde bez ujmy?ze sa to nejako zamota a brunca sa mu najblizsie vrhne kolo krku?