tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Ja som hrdy na to aky som, to co som dosiahol v zivote, ze ekd sa obzriem tak je neico za mnou....mozno to znie ako keby som bol namysleny...len chcem povedat tym, ze clovek ma vzzdy svoju hrdost, a mal by si vazit svojich kvalit....
brunca,zlata. ja sa dokazem citovo namotat,ale nic nedam znat. mna si pretazko ziskavali,aj my to povedali,ze ich to stalo vela sil. ty sa vyjadrujes tvrdsie a sebavedomejsie, ale ja som tak obmurovana,ze nepochopis. mozno tu tak neposobim,ale to preto,lebo od nikoho nic necakam,a vies,cez net ja si nechcem nikoho hladat.
No neviem ale tak sa mi zda ze ste ma tu troska prebrali. :-))
My s Bruncou viem o com to je a ja som jej jasne povedal co a ako sa ja chovam a co ocakavam od zivota.
Mam svoje urcite nazory na veci okolo nas a myslim, ze su aj akceptovatelne ludmi...niekedy mozno tvrde, ale nie je to preto aby som ublizil ale aby skor pomohli...
brunca,j asom ti to len,ak aby si sa pozrela na to aj z tej strany,ak nahodou nieco citis. lebo prave taky muz je pritazlivy,ako si opisla dojem zo slusneho muza. ok,nevidim ti do srdiecka,ale teraz mam dojem,ze ja som na tom lepsie.mozno je to tym,ze som uz dlllho nikoho nemala,ale myslim si,ze keby niekto prisiel,tak mu sancu dam.
niekedy mam pocit,ze som uz prazdna ako aralske jazero,ale inokedy si velmi dobre uvedomujem,ze to nie je pravda.
ani tebe to neverim,hoci teraz musis byt nestastna,a velmi si a ja s tebou.taketo nieco by ma polozilo!!!
moja,vazne,ak by stal o tvoje kamaratstvo-myslim slusny muz- tak by ti prvy nenavrhol,aby ste pokecali, hoci len na pokeci?sukromne? zrejme sa tak isto boji,ako ja,aby si sa nenaviazala viac,lebo ani on ti do srdiecka nevidi,a nemôze vediet,co ocakavat.ale nevadi.vsak je dobry kamos,a nechaj cas,ako sa vsetko vyvinie.mozno raz naozaj budete dobri kamarati a pojdete si aj posedkat na kafco.
vsak vidis,brunca,na mojom zivote,ze tu su sami blbeckovia.ale vy tam dole nemate lepsich.mne dal kopacky jeden z LC :))))
brunca, ved sa mu kludne ozvi. ked ta chce, moze to pomoct, ked ta nechce, nic nepokazis.
aj ked skor si myslim, ze ta nechce :((
ale ja do toho moc nevidim
inak, ja deti este nemam
no ja sa skor obavam o teba dievca, ja si dovolim tvrdit ze som trosku silnejsia a tvrdsia ako ty-skor by si sa namotala asi ty. nemyslim teda konkretne na neho ale na nejakeho dobreho slusneho chlapca. fakt treba cloveka poznat ovela dlhsie aby sme si mohli byt iste.
giv nemas pravdu,to bolo.lenze mne ked chlap povie na rovinu ze nema zaujem,tak to beriem,je to cestne akoby ta mal tahat za nos.vies s kolkymi takymito muzmi som dnes super kamaratka v realnom zivote? pretoze viem,ze nic nebude,prave preto je to kamaratstvo super.ja uz nemam v sebe lasku giv,akurat tak pre seba.uz som vazne skoncila a mozte tomu verit aj nemusite.
vsak nas si nikdy giv nikto nenabali,lebo muzi vazne nechcu take depkacky ako sme my.slusny muz pre mna nie je ziadna meta-je to pre mna clovek,ktory ma spravne nazory na mnoho veci,je to clovek,ktory sa mi neboji povedat svoj nazor,pravdu-pretoze to nerobi preto aby ma zranil alebo ponizil,ale naopak aby mi pomohol. mozno sa zo zaciatku nastvem,no potom mi to dojde.ze ma pravdu,len si to musim nechat prejst hlavou. mam rada ludi,ktori mi nepritakavaju na vsetko,ale ukazu mi to z tej druhej strany. fakt giv s tymto s tebou nesuhlasim. ale ok,ked nechces tak sa mu neozvem,aj tak mi to pripada blbe a citim,ze nema zaujem-moja predstava :-) jednoducho to neviem, ozyvat sa muzom prva, vtierat sa.musim citit zaujem,aby som to dokazala.tak je to aj s tym mojim "kamosom"ako si ho nazvala. inak giv si ma mohla upozornit ze tam hore mate takych blbeckov.:-)
ano janosik,s nami spravnymi zenami moze byt zivot krasny ale zaroven je trosku aj komplikovana. a mas aj malych janosikov???
brunca,skoda,ze uz mali to miesto obsadene,potom by som ti povedala,ako sa prejavuje v realy. ako by som ho citila ja,tak by si ho urcite aj ty. ale takto neviem :((((
moja,len som mala pocit,ze by si od toho ocakavala viac,a on sa vyjadril,ze viac ti nemoze dat(ale kto ho vie,az ta spozna) niekedy sklamany clovek sa rychlo dokaze upnut a naviazat na niekoho,s kym si rozumie,a kto sa k nemu sprava pekne. slusny muz je mozno meta,ktoru by sme chceli mnohe dosiahnut,ale on si take vazne nikdy nenabali.
takze v skratke,bojim o tvoju hranicu kamaratstva a vztahu.lebo aj ked sme sklamane a bojime va sztahu, uznaj sama,ze vnutorne sa dokazeme rychlo naviazat na cloveka,od ktoreho citime co len trochu naklonnosti a pochopenia.a potom si trapime srdiecko,ked vieme,ze to ostane len snom nie skutocnostou.my totizto mame v sebe prevela lasky,ktoru by sme radi niekomu dali.
to bolo v skratke????
:))))))
cau brunca, dosiel som nejak neskoro
ten tvoj problem s tvojim priatelom som celkom nepochopil. islo o to, ze ste boli dohodnuti a on ti povedal ze ma iny program a nebude s tebou?
ak ano, tak je jasne, ze ta nechce. inak by si cas nasiel alebo by ti to tak dobre vysvetlil, ze by si to prijala.
ja spokojny som, ale obcas su zle chvilky, ako vo vsetkom