tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Hej bol celkom vtipny. A ked bude davat novu zmluvu, tak si poviem, ze tam chcem mat aj to, aj to a tak, xapes.
no vsak si pisu maily aj, takze sa dobre poznaju :) uuuuuuuuhu :)
hej asd lenze to uz bude neskoro, ked ti predlzi zmluvu.lebo v tej zmluve musis mat zapracovane svoje naroky,ale tusim ze ich mas.len si ich musis narokovat.
to akoze vazne bol vtipny???
brunca, pomoz mi vyriesit jednu otazocku. Kebyze idem s priatelom niekde a v tom "niekde" bude moj byvaly, kt. som mala dost rada, poprosila by si ho /akoze terajsieho/, aby sme isli inde, ci by si to nechala tak a ostala v "niekde"? A aj by si mu to vysvetlovala, ze preco, ak by si bola za to, ze prec ist?
vitaj steffi-si nejaka informovana, vy sa s janosikom nejak dobre poznate,som si vsimla uz minule.
teraz sa chodi steffi!!! som mala zas jeden zo svojich blbych neriesitelnych problemov,si ma mohla aspon sfuknut.
svoj nazor vyjadrim, ked mi predlzi zmluvu :) A nahodou vcera bol aj celkom vtipny /som sa na nom zasmiala/ - som si zobrala k srdcu karcove slova, ze je to tiez len clovek.
no janosik len sa radi a prejednava pracovne zaleztitosti
alebo sa mylim janosik?
no vidis a to mu slusny muz predal stafetu :-)
no nic asd musime si vystacit my dve. aj ked s muzmi je to lepsie, bavi ma prekarat sa s nimi,neustale polemizovat o muzskych a zenskych nazoroch.
poriesit so sefikom som nemyslela vrhnut sa na neho-to by som ti neurobila!!!
skor byt sebavedoma,postavit sa mu a ziadat to na co mas narok.sa ho neboj!!!
no konecne niekto prisiel. A ten janosik zas zduchol - typicky janosik :)
asd tu som.
pre janosika,aj to bolo-ale skor som myslela na obtlkanie ako psych.ze si s tebou robi co chce, ak chapes.su len dve moznosti,inu nepoznam janosik.ty hej?