NAJ depresivne kocky!!!

asd

hej, hej, ved odidem. No fakt nemame kde, ale co sa zabijem? A toto je moj rekord, co do dlzky vztahu, a dufam, ze bude navzdy :)

janosik

caute, ved ja musim aj trochu pracovat
steffi, mam dojem, ze zas blbne ten mail.
a brunca, jasne ze su aj ine moznosti, zijes si s partnerom, vychadzate si v ustrety, je vam spolu dobre. ved to nie je kto z koho.
asd, ked niekde nechces byt, tak odtial odides.

brunca

steffi neurobim,uz kaslem na neho,lebo som tam akosi nebola jedina.ja viem ty mas na toto iny nazor,ale ja to proste nedokazem- byt druha.

steffi

brunca nebola som na svojom PC a aj trochu som musela zamakat pracovne:)
citala som tvoj problem len tak zbezne tazko povedat preco sa neozav podla mna urob este ty prvy krok a ked nebude rrekacia ziadna alebo o nicom tak kasli nanho

brunca

fuu tak to uz dlho asd-blahozelam. ja to asi nikdy nedosiahnem.ale nevadi.clovek sa s tym musi zmierit a naucit sa zit.a potom ze pekny ludia to maju v zivote lahsie, houby prave naopak.aj v sukromi aj v praci.si myslia ze ked som pekna tak som aj namyslena a ze obycajneho chlapa by som nechcela.
no tak to mas smolu,to fakt nemate kde? byt sami?

asd

za par dni rok. Ja si tiez myslim, ze odist by bolo lepsie, len som to chcela pocut aj od niekoho ineho. A co sa mam po nom vrhat pred rodicmi?

brunca

no osobne si myslim ze je lepsie ist inde,neviem ja by som to nevysvetlovala,lebo by si myslel,ze ti na nom stale zalezi, ze k nemu este cosi citis.ale chapem,ze by si sa tam necitila dobre a cumeli by ste na seba neustale,co by si tvoj priatel urcite vsimol aj to ze si nesvoja a bolo by to este horsie.no ja mat priatela tak asi nikam nechodim ale si ho vychutnavam.:-) ked tak dlho nie ste spolu.kolko si uz s nim?