tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ludia, uz nevravte vobec nic o stoloch a skriniach, lebo to bude mat na mna zas dopad :))))
janosik, ahoooj.
slusny muz ide asi na obed. tak dobru chut. aj ja sa vytracam,popiste nieco mudre,nie znovu o skriniach ...a pod.
alebo aspon na tejto teme nie,prosiiim.lebo sa tu potom neviem zorientovat.
tak to som stastna, ze si stastny :)
pre asd: ja sa citim stastne...
Janosik, serus. A to sa da rozdelit, ze milovat a mat rad, ak ide o osobu, kt. lubis? - no, nerozumiem tomu
presne o tom pisem :)))) ze take slova neznasam.predbehol si ma v myslienke.
ale to predsa nie je mozne po niekolkych rokoch. nepoviem,ze 1,2 mesiace...to este nebola laska,iba zamilovanost a ta sa môze vytratit velmi rychlo. ale po rokoch...tam bude iny problem,a ja si myslim,ze clovek by mal predovsetkym poznat dobre osobnost a vlastnosti toho druheho,aby si bol aspon ako tak istejsi,ze bude ochotny vztah budovat a pracovat na nom. nie,ze o problemoch bude mlcat,az to po case nezvladne a zbali kufre.
preto som aj kedysi pisala,ze pozeram na pokoru, zodpovednost a uctu. a komunikacia,co je ako malta v manzelstve.bez vzajomneho rozhovoru su zmarene vsetky plany...a ludia si domyslaju a nerozumeju si.
cau janosik, prenechavam Ti zezlo muzskeho rodu v tejto diskusi...ja som povedal uz dost mudrych slov...Hi...
fuuu, tak to je pekne od teba. Dufam teda, ze sa ti to vyriesi tak, aby si bol stastny :)
podla mna je pre muza velmi tazke povedat zene, ze ju uz nemiluje. najma ked ju ma este rad.
giv, myslis, ze laska sa nemoze vytratit?
je to ok, nehnevam sa nanu ani na nikoho. Ten roachod musel byt, inak by som nebol tam kde som. Vzdy je na nieco dobre aj ked myslim, ze ju stale milujem, neviem stale si myslim, ze to je ta jedina zena pre mna....a dokym si to budem mysliet tak radsej budem sam...pre istotu...aby som niekoho nazranil...