tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
halooooooooooo. kde ste?
nerozoberajte prosim bitie zien. Nemam to rada. Lebo moj kretensky oco bil mamu. Budem potom smutna :(
brunca, ved nie su len dve moznosti, byt sama alebo sa nechat obtlkat nejakym blbecko. to ta nejaky tvoj priatel bil?
ako mam chapat to tvoje "poriesit". Akoze sa mam na neho vrhnut, ci co tym chces povedat?
nie giv nie si naivna,ale ja to uz takto nevnimam,nechcem.proste budem sama.bodka. lepsie ako sa nechat obtlkat nejakym blbeckom.
sakra zase mal ten slusny muz pravdu.
asd-nechceme sa ta v ziadnom pripade zbavit a bud rada a hrda, ze nedokazes reagovat-znamena to ze si vyrovnana,stastna a mas plnohodnotny vztah a dobreho priatela.len s tym tvojim sefom musis este cosi poriesit.
preco vzdy pisete take veci, na ktore ja neviem reagovat? Sa ma chcete striast co, aby som uz neotravovala so somarinami :(
na 100% nikdy nikto,ale to neznamena,ze vsetci musime byt sami. zbytok % sa buduje a dotahuje vo vztahu. a je to praca obidvoch.
...som naivna???...
:P
neberieme to ako namyslenost.bud hrdy,nie kazdy to moze povedat. su muzi,za ktorymi nic hodnotne,len spust a zranene srdcia. a viac,ako ktorakolvek hodnota,su tie hodnoty , co sa skryvaju vnutri.lebo to sa neda vycislit nicim.
papa
giv vies co je smiesne?tiez som si myslela ako ma to polozi...a nic. ja vazne necitim absolutne nic. mozno zlost na seba ze som sa nechala namotat,ale inak absolutne nic.vazne.aj ked mi to neveris.ved keby som cosi citila,bola zufala alebo tak,myslis ze by som tu takto srandovala?ja sa dokonca nehnevam ani na neho,uz k nemu necitim vobec nic.mozno som nechcela ani tak jeho ako tu predstavu-mat niekoho,nebyt sama- chapes??? ja vazne neviem-neboli ma srdce,lebo je tam chlad a prazdnota-mozno je to taka podvedoma obrana mojho tela,ja vazne neviem.
keby si to myslel kazdy chalan,to co si napisala o slusnom muzovi, tak fakt nemam ziadneho kamarata,ale nevadi,ja si lasku a uz vobec nie kamaratstvo nikdy nevynucujem. proste som si myslela ze mat takeho cloveka za kamarata, by ma mohlo kamsi dalej dusevne posunut,obohatit ma.ale ok,ak si to pohcopila tak,tak to nechavam tak.mas pravdu keby mal zaujem o kamaratstvo tak sa ozve on. a naco by mu bola taka kamoska ako som ja? to je fakt.
giv nikdy nebudes pripravena na vztah,prepac dievca,ale to som si myslela aj ja.
takze je vsetko ok,ak mate vy dvaja jasno.ja som taka neznala,lebo necitam aj ine temy...mozno len posledny prispevok v niektorych.
uz idem na ten bus. o pol mi odchadza.
majajte sa tu krasnucko!
brunca,a tebe prajem zo vsetkych najviac dobreho. a ak budes chciet,tomu M pojdem jednu struhnut za teba a druhu za mna!!
;DDDD