NAJ depresivne kocky!!!

brunca

giv si este tu??? prosim ta vysvetli mi ako si to myslela-ze sa mu nemam ozyvat,ze mi to jasne naznacil.teraz neviem komu.

brunca

no ahoj janosik,ty si ale pripad, si dosiel az ked sme dobojovali,vsak?
takze ty si sa s takou ozenil? wow, tak to si jediny muz.som nevedela ze s takou ako som ja sa da aj ozenit?:-) a si spokojny? lebo vcera si daco spominal...

giv

janisik,a precital si si ,co pisala brunca o jej kamosovi? precitaj,a vyjadri sa,ako premyslal.ja by som rada vidiet pohlad muzov.

giv

janosik,laska sa strati po 5 rokoch? len tak ako dym? para? tak to teda si nemyslim. ak sa strati po tolkych rokoch,tak problem bol v niecom,co sa neriesilo.nie v laske,pocitoch - tu lasku a city zabil nerieseny problem,nieco,o com sa nehovorilo,ked to vzniklo...po par mesiacoch to ano.tam bola zamilovanost,ktora ma malo spolocne so skutocnou laskou.preto je dobre,ak vztah nezacina velkym boomom,ale ked sa najskor dobre poznaju,vsimaju si osobnost,vlastnosti...ako pisal slusny muz.a potom sa nestane,ze sa laska strati.ak si maju seba navzajom pre co vazit a milovat,tak laska casom rastie!
fakt uz musim,lebo omeskam bus
papapapa

janosik

dik, slusny muz, preberam to zezlo a skusim ho zodpovedne niest :)
sory za tie debaty o vyuziti nabytku, uz nebudem (ani asd,ze?)
giv, to mas pravdu, s tym, ze na vztahu treba pracovat, to je jasne. ale laska je do velkej miery na nas nezavisla, takze ju uplne ovplyvnit nemozes.

asd, rozdiel medzi mat rad a milovat je snad jasny. moze sa stat, ze sa laska strati, ale to hned neznamena, ze prestanes mat dotycneho rada.

giv

mozes byt stastny,ak stale milujes zenu,ktoru uz nebudes mat? kym nepride ta dalsia, resp.prava, a prestanes milovat predoslu,tak nebudes uplne stastny.aspon ja by som nebola.