NAJ depresivne kocky!!!

giv

a nedalo sa to zachranit? boli jej dôvody take silne a opodstatnene? neznasam,ked po niekolkorocnom vztahu jeden zrazu povie,ze laska uz ochladla. to podla mna je len vyhovorka.skutocny dôvod bol v niecom inom. tak nech sa riesi to,a nie zhodit to na ochladnutie lasky. a ak bol vazny dôvod,preco v tom vztahu nebola stastna,tak potom by ste boli obaja nestastni, ak by sa to, samozrejme, tiez neriesilo. zda sa mi,ze dnes je doba,kedy nik nic nechce riesit,ak do domu zateka zo strechy voda,tak neopravia strechu,ale prestahuju sa do ineho domu. vymenia dom! a toto je o com?
som sice zla na muzov, ale nemozem citat,ked muz napise,ze si poplakal. naozaj ma to mrzi a boli aj za teba.

slusny_muz

Ja som sa tiez par krat ocitol v situacii, ked som chcel vztahy skoncit, nebolo to po dlhom case 1, 2 mesiace, ale je to hrozne blby pocit niekedy horsi ako keby mna zena mala nehat...tak preto sa viem vzit do tych ludi ktori nehavju svojich partnerov....a niekedy sa ani neda povedat preco...jednoducho laska sa vytrati...

giv

rozumies tomu aj ty,slusny muz,ale ked to nacali,tak by to mohli aj vysvetlit.alebo sa hanbia? niekedy som fakt prekvapena,co vsetko ludia pustaju do eteru a na co myslia :/
slusny muz,vidno,ze si slusny a mas dost vysoky rebricek hodnot.to sa len tak lahko nevidi.a paci sa mi,ze sa nechces zahravat s citmi inych. ak by si to citil od dievcata,ze chce viac,a ty jej to nemozes dat,tak to stopni na zaciatku.ale co ty vies,ci sa to casom nezmeni? ked ju lepsie poznas? vsak taky je aj tvoj postup k dobremu a kvalitnemu vztahu.

slusny_muz

Mna ked nechala priatelka, snazil som sa aj ja pochopit preco, ale jednoducho niekedy sa to mozno tazko hovori a chapem to a bolo mi jej luto, nerobil som ziadny bordel, tropchu som si poplkal pobozkal ju a odisiel...s takym srdcom, ale co uz....

giv

slusny muz,ja som to nerobila kvoli tomu,aby som pocula pravdu. to som vedela,ze nebudem pocut nikdy.ale dala som mu tak najavo,ze ma neopije suchym rozkom.snazil sa,a myslel,ze som sa prilepila na lep,ak kym som sa nepostavila a neodisla.ostal tam ako obareny a dufam,ze pochopil aj pre druhy raz,ze zeny nie su citove chudery,s ktorymi si moze narabat ako sa mu momentalne paci,a my budeme stale cele happy z jeho svalov a gentemanskej vyrecnosti.
brunca,si mi ty dnes akasi roztatarena :))) to bude asi z toho preziteho zufalstva.obcas to mavam aj ja.
papapa