NAJ depresivne kocky!!!

asd

Za to ja dneska nemam chut na nic. Ani jest mi nechuti. Jem len aby som daco zjedla cez den - nechcem byt bez jedla a zajtra by som sa potom nedozrala

janosik

asd, nieco sme slubili giv.
brunca, mozno to boli len kamosky, s ktorymi kecal.
a toto je tvoja tema, tak ju musis rozprudit ty. lebo ked zacnem ja, tak ste hned vsetky rozrusene a giv nahnevana.

brunca

nerob chute asd.ja dnes nejako brutalne myslim na sex,asi si pojdem dakoho najst a budeme ako zvieratka:-)
inak ja som doma,sefko mi nechcel dat dovolenku,tak som si vzala neplatene volno a tresla som mu dvermi.neberem mu mobil,je vyplaseny lebo tam ma fajne cernotky,ale som mu dala,lebo vsade je jeho meno a ja som absolutne kryta.blbec.co mi moze spravit?vyhodit ma uz nemoze...

brunca

nieze balil janosik ale hrajkal sa s nimi.neviem ako to inak slusne napisat.to ste vy chlapy,co vam jedna.....nestaci?

brunca

jezis ja neviem co vsetci pomreli, v poslednej dobe je tu taka nuda. ak sem nehodim ja svoj blby problem tak ani neni o com kecat.
ale viete co ma tesi???
som predbehla slusneho muza a jeho temu :-))))

brunca

a v tom vasom nie? a co mam chodit po ulici a hladat? ja na to ludia nevyzeram ale ja som brutal hanbliva co sa tyka muzov a zacatia cohosi.