tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Za to ja dneska nemam chut na nic. Ani jest mi nechuti. Jem len aby som daco zjedla cez den - nechcem byt bez jedla a zajtra by som sa potom nedozrala
brunca to by som nepovedala na teba ze si hanbliva hoci som tusila nieco ale to nebude,m rozoberat,
asd, nieco sme slubili giv.
brunca, mozno to boli len kamosky, s ktorymi kecal.
a toto je tvoja tema, tak ju musis rozprudit ty. lebo ked zacnem ja, tak ste hned vsetky rozrusene a giv nahnevana.
nerob chute asd.ja dnes nejako brutalne myslim na sex,asi si pojdem dakoho najst a budeme ako zvieratka:-)
inak ja som doma,sefko mi nechcel dat dovolenku,tak som si vzala neplatene volno a tresla som mu dvermi.neberem mu mobil,je vyplaseny lebo tam ma fajne cernotky,ale som mu dala,lebo vsade je jeho meno a ja som absolutne kryta.blbec.co mi moze spravit?vyhodit ma uz nemoze...
aby bola sranda, tak by trebalo asi spomenut zas stoly a skrine,xixixixiiiii
nieze balil janosik ale hrajkal sa s nimi.neviem ako to inak slusne napisat.to ste vy chlapy,co vam jedna.....nestaci?
jezis ja neviem co vsetci pomreli, v poslednej dobe je tu taka nuda. ak sem nehodim ja svoj blby problem tak ani neni o com kecat.
ale viete co ma tesi???
som predbehla slusneho muza a jeho temu :-))))
brunca, tak on si balil viacere? to si teda dopadla
a v tom vasom nie? a co mam chodit po ulici a hladat? ja na to ludia nevyzeram ale ja som brutal hanbliva co sa tyka muzov a zacatia cohosi.
janosik uz je to OK myslim email uz dosiel:)