NAJ depresivne kocky!!!

brunca

steffi ja uz na chlapov kaslem. a to vazne-myslim co sa tyka lasky, citov a podobnych somarin. pre ine veci ich vsak asi budem este potrebovat :-) vsak to poznas steffi.
vies kolky ludia si toto o mne myslia,ze som v pohodicke? haha, asi som dobra herecka,ja city najavo nedavam,to len vam !-)

steffi

brunca nic zle som nemyslela nechcem to pisat ale si podla mna v pohodicke a s chlapmi urcite pride den D a budes stastna viem ze nemas uz chut tolko cakat alebo sa mylim

asd

joj janosik. Boli dohodnuti, a keby mu brunca nezavolala, tak by jej ani nedal vediet, ze si spravil iny program - siel na akusi "oslavicku" a uzival si s babenkami.

brunca

jaj janosik v com bol problem, no v skratke-mali sme sa stretnut,tak som sa tam dodrbkala,volam mu kde je a on ze ma iny plan-siel na nejaku party.bohuzial som sa dozvedela od kamarata co nas pozna oboch a tiez bol na spominanej party co tam stvaral s buchtami. dva dni sa mi neozval a ked sa ozval tvaril sa ze sa nic nedeje hoci som mu naznacovala co viem. potom ma odpinkal ze nema cas. takze tak

brunca

ale ja nechcem schudnut,proste uz mesiac mi nechuti a ked mam problemy tak absolutne zabudam sa najest.ale to aj ked mam vela prace. to neni narocky.

janosik

brunca, ved teba uz ani rozrusovat nemusim, ty uz si jasna, ked hovoris ze budes ako zvieratko.
stale nerozumiem, v com bol teda problem s tym tvojim napadnikom, ale uz to asi rozoberat nechces.

asd

co ta prepina? jest treba. Ty si fakt riadna depkarka. Ja si idem dat este jednu buchtu :) /ja tu skoro vzdy pisem daco o jedle. Dievky, kt. chcu schudnut ma musia mat teda velmi rady :)/

brunca

anoooo janosik,len nas pekne rozrus :-)))
steffi co si tusila,len to rozober v pohodke.daj mi,ja znesiem vela.
janosik on s nimi nekecal,nestihal ale nevadi.
asd-ja som nejedla uz dva dni, prave som si dala jablko lebo uz som bola na zrutenie.