NAJ depresivne kocky!!!

karco

giv: urcite ti to vide. treba si len verit. no a co som urobil ja? vstal som z postele. :)) bola to makacka. normalne som sa zapotil.:))
brunca: no dobre tak trochu ta mam rad.

brunca

givus neodchadzaj mi co tu budeme bez teba robit??? ale aj ja uvazujem na jar ist do Talianska nechces ist so mnou-si blond vsak? aj moja kamoska co je tam uz tusim tri roky a stale ma vola ze porobime "nervy"talianom-tak sa pridaj.
kde som?raz som doma-raz v praci a takto dookola-len co dojdem domov drnci mobil a mozem ist naspat- no uz som to privolala vola sefko-takze predpokladam tak hodku tu nebudem-pokecajte si pekne s karcom nie ze ked dojdem tak tu nikto nebude!!!!
karco je nas velky silny ochranca- bohuzial jediny!!!

giv

brunca, to hadam nie! neprisiel ti ani ten, co so ti poslala pred hodinou??
karco znovu blokuje linky :(((
ja vas tu asi nechavam,pekne popiste.

giv

v pondelok tam pôjdem so ziadostou a potom uvidime. od januara sa budem snazit viac,lebo mam momentalne malo casu.a cakam navstevu, a tiez pôjdem na nejake party tam dole do vasich koncin,tak sa nestiham informovat. tu je to dost narocne,malo prilezitosti. asi by som mala z domu,ako mi radil sl.muz.
co si dnes robil ty?
brunca a ty si kde?????

brunca

giv od rana som ti nic neposlala. cakam na ten tvoj.
aky mate dnes den??? ja hrozny rozlietany- este mi je aj blbo ale psych.vdaka vam mi je uz lepsie aj ked ..... stale cakam ze ktosi nabehne... tak ma tu nenechavajte samu ok?

brunca

ahooooj karco dosiel moj milacik :-)
alebo vas mam nechat s giv samich???:-)
ja viem karco ze ty sa ma vzdy zastanes ved si spravny chlap a gentleman a mas ma trosku aj rad :-)