tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv: urcite ti to vide. treba si len verit. no a co som urobil ja? vstal som z postele. :)) bola to makacka. normalne som sa zapotil.:))
brunca: no dobre tak trochu ta mam rad.
givus neodchadzaj mi co tu budeme bez teba robit??? ale aj ja uvazujem na jar ist do Talianska nechces ist so mnou-si blond vsak? aj moja kamoska co je tam uz tusim tri roky a stale ma vola ze porobime "nervy"talianom-tak sa pridaj.
kde som?raz som doma-raz v praci a takto dookola-len co dojdem domov drnci mobil a mozem ist naspat- no uz som to privolala vola sefko-takze predpokladam tak hodku tu nebudem-pokecajte si pekne s karcom nie ze ked dojdem tak tu nikto nebude!!!!
karco je nas velky silny ochranca- bohuzial jediny!!!
brunca, to hadam nie! neprisiel ti ani ten, co so ti poslala pred hodinou??
karco znovu blokuje linky :(((
ja vas tu asi nechavam,pekne popiste.
brunca: jasne, ze ta tu nenechame samu. a ktomu ti nieco napisem do mailu. co si myslim o
v pondelok tam pôjdem so ziadostou a potom uvidime. od januara sa budem snazit viac,lebo mam momentalne malo casu.a cakam navstevu, a tiez pôjdem na nejake party tam dole do vasich koncin,tak sa nestiham informovat. tu je to dost narocne,malo prilezitosti. asi by som mala z domu,ako mi radil sl.muz.
co si dnes robil ty?
brunca a ty si kde?????
:-))) karco nestvi ma-ved ako kamarat ma mozes mat trosku rad no nie?
giv od rana som ti nic neposlala. cakam na ten tvoj.
aky mate dnes den??? ja hrozny rozlietany- este mi je aj blbo ale psych.vdaka vam mi je uz lepsie aj ked ..... stale cakam ze ktosi nabehne... tak ma tu nenechavajte samu ok?
brunca: no nefandi si zas, hej? :)) akurat citam tvoj mail. hned ti odpisem.
ahooooj karco dosiel moj milacik :-)
alebo vas mam nechat s giv samich???:-)
ja viem karco ze ty sa ma vzdy zastanes ved si spravny chlap a gentleman a mas ma trosku aj rad :-)
giv: nie. som studentom denneho studia.