tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no daj giv aby sme sa obcas aj k teme vyjadrili aby nebolo zas bububu
karco hadam si nemyslis ze by som ti ublizila!!!! nikdy.
karco,ale to je depresivne heslo :)))
...aj tak ta zaujima?
karco ty si uz taky dobry si ma predbehol presne to co si napisal giv o 17:15 som ti poslala teraz v maily ako poznam mojho skveleho postara uz to tam mas.
neboj karco dam ti lekcie z boxu, som sa dnes aj chcela vytrieskat od hnevu ale mi bolo zle a nestihala som.no neviem giv ked odides ci tu zas neostanem sama.
giv a co dobre si nakoniec uvarila?
inak ludia ten chlapik sa vcera ani dnes vobec neozval sam od seba zahada-nebol ***** ???? ale na to asi nikdy neprideme kto to je,ale mas pravdu giv moze to byt aj nejaka ziarliva baba co ide po karcovi:-)))
preco si myslis, ze mi chyba prave ten box. a od brunci radsej nie. nechcem skoncit v nemocnici. :)) ale dost o boxe lebo sa to zvrhne.
no to moze pomahat. mozes posobit sebavedome, mozno autoritativne, ale myslim, ze to moze byt aj na skodu.
aj mna by zaujimalo to heslo.
karco,ale ty taky recept nepotrebujes :)))
tebe by som odporucila par kurzov boxu od brunci :)))
karco mam,ale neviem,ci sa ti bude pacit. som chladna,vazna a odmerana.to pomaha vzdy.
brunca,v mojom zivote platí jedno heslo a to ti napisem do mailu. kazdy den sa mi potvrdzuje
giv: to je dobre, ked si do teba nik nedovoli. nemas na to nejaky recept?