NAJ depresivne kocky!!!

giv

karco,nebolo to az take zle psych.rozpolozenie. skor som mala strach...o zivot celej posadky v aute :))) bola som navigátorom v aute,soferi sa striedali, len ja som sa nemala s kym,lebo cestu som poznala najlepsie z celej posadky. ani som sa nemohla,lebo aj tak som nemohla zaspat,pretoze z pocitu zodpovednosti som navigovala aj zo zadneho sedadla...a rozpravala so soferom,aby nezaspal-to bol druhy hlanvy dôvod.
pocula som,ze zubny kamen maju zvacsa ti,co maju dostatok vapnika a kalcia a dobre zuby.tak to by som brala radsej ten kamen, hoci aj ten mam,zial v ladvine :))

karco

giv: ja jej chcem pomoct/poradit a prave preto jej napisem to co jej napisem. hmm to je dost blbe, ked to bolo kvoli tvojmu psychickemu rozpolozeniu. to muselo byt velmi zle. dufam, ze uz nemas take problemy so spankom. no ten zubny kamen to je taka somarina. to mi zachvilu rozprasi tym drticom co ma a ani to neboli. esteze ma celkom moderne vybavenie.

giv

karco,viem,ze to bol rekord,ja som vtedy ani nedokazala zaspat...psychika mi nedovolila,hoci som velmi chcela.
ty si este nemal zubny kaz??? tak to je tiez neprekonatelne!! ale ja zase nepoznam zubny kamen :))
brunca potrebuje uistit. skutocni priatelia poznaju jej hodnotu, a kto nechce poradit ci pomoct,tak nech aspon neukazuje svoju plytkost.

karco

giv: "moj rekord bol 60 hod. s jednou hodinou spanku po 50" no tak myslim, ze toto je neprekonatelne. :)) k tomu cloveku sa tu uz vyjadrovat nebudem a napisem to brunci do mailu, ze preco. no ja mam zuby tiez v poriadku az na to, ze pravidelne mi musi odstranit zubny kamen. ale inak zubny kaz som este nemal a zatial mam vsetky zuby. a vsetky su v poriadku.
no ja som take ranne vtaca. ale dost oneskorene.

giv

to je tak asi vsade. ja chodim v decembri, a vtedy hadam aj cele mesto!! nevedela som, ze sa vsetci budu po mne opicit :))) a tak tam dnes bolo ako v elektricke, ale vybavila som sa rychlo.islo to ako na pase.vsetko ok,tak mam aspon pokoj.
ja som sa tiez vyjadrila,ale neviem,ci si to ten clovek vôbec zaslúzi.myslim,ze ani pozornost, nie to este prispevok.
to si si dnes vazne privstal :)))
este som zabudla, brunca,moj rekord bol 60 hod. s jednou hodinou spanku po 50!

karco

giv: musel som ta predbehnut lebo som sa musel k niecomu vyjadrit. no sak na preventivku ides vzdy po roku, nie? teda ason u mojho zubara to tak funguje. ja chodim niekedy v polovici jula. inak hryzaky v poriadku?

giv

karco,ked si bol do jednej hore!!! myslela som, ze tu napisem prva, a si ma celkom drzo predbehol :))))
dnes som si privstala k zubarke! este ze je vsetko OK. vy ste stihali preventivku?

giv

brunca,tak skoda. karco ti teraz pise mail,tak som tu ostala sama.
do talianska by som isla,ale nepojdem. mam namierene do anglicka. vies,ta moja anglina! treba mi ju vylepsit. hlavne,ze si ok,a znovu aktivna medzi nami.tak si precitaj moj mail,dobre pouvazuj nad tym,co som ti tam celkom seriozne...a odpis!!