NAJ depresivne kocky!!!

giv

janisik,mala,aj som chcela,ale bola strasna zima :((( hanba mi,ze som to tak zanedbala. potom som si na nich zistila tel.cislo, a spoliehala som sa len na to.a nic!
ale mam poslat zivotopis a ziadost,vraj je mozne,ze budu robit konkurz na poziciu referent marketingu.

giv

bruni,len sa vyjadri,je to lepsie. preco si robit tazku hlavu z niektorych nevyrovnanych ludi? niekto sa tak "krasne hrajka"...zrejme niekto,kto sa este len v zivote hlada a formuje si osobnost...skoda,ze nespravnym smerom. brunca,ta osoba je nespokojna sama so sebou,a zavidi ti,preto to robi. kritika je skryta zavist,to si este nepocula? ja ano,a vzdy si to pripominam,ked ma niekto nevhodne poznamky. a ked su pri tom aj nadavky,tak potom mi taky clovek naozaj nestoji ani za povsimnutie. namiesto toho, aby si ten dotycny nasiel niekde svoje miesto, tak len hadze ubohosti,ktore mu vacsina ludi odignoruje.myslim,ze by sme to tak mali robit aj my. aj ty,brunca. nesiaha ti ani po päty,tak si ho nevsimaj.ja to tak robim.viac by ma bolelo,keby mi nieco vytykal clovek,ktoreho si vazim a viem,ze ma dobre nazory,ako niekto,kto si nevazi ani sam seba,nieto inych.
:)))
janosik, prave som sa konecne po niekoľkych dnoch dovolala do tej firmy,predstavovala som si,ze este stale bude miesto volne a zamestnaju ma tam :))) zial, uz je obsadene! naco maju telefom,ked ho cely tyzden nedvihali?? takze znovu nic!

brunca

ahojte zdravim vas vsetkych- a vsetkym vam dakujem.ale vystacite si bohato aj bezo mna,myslim ze je lepsie sa nevyjadrovat,ale to by som nebola ja aby som si neodpustila jednu poznamocku:
giv dik,ale ten tvoj postar je vazne hrozny-mala by si ho vymenit za nejaky sikovnejsi model :-)

giv

brunca,dakujem za postu. prevelmi ma potesila! aj ti odpisem,ale poznas ma a mojho pošťáka. :)))
pekny dnik vsetkym!

steffi

ano pochopila som ze je chory ale nech si najde inu formu komunikacie a prejavenia sa lebo tymto sposobom ublizuje inym ludom nie len jednej osobe to je prejav .....jedna rada pre DANNYHO****PROSIM TA NAJDI ODBORNU POMOC LEBO TU TI TAZKO POMOZE NIEKTO KED SA BUDES PREJAVOVAT TAKOUTO FORMOU KOMUNIKACIE*****

janosik

prejavuje sa sice ako uboziak, ale asi ma nejake problemy
ja s takymito ludmi sucitim, ich zivot je asi dost zly.
to ale neznamena, ze by som ho nenakopal do...

steffi

janosik keby som mala po ruke toho dannyho po ruke tak len nanho pozriem a ....ale nebudem si spinit ruky s takym uboziakom,