NAJ depresivne kocky!!!

giv

pises, brunca, ale nepotesim ta.
do mna si nik nedovoli,vsak som ti napisala.takze nepotrebujem ochrancu,ale kamaratov ano!!!!
tak som rada,ze ich tu mam.aj ked sa vyparili. jeeejda,my zeny sme vytrvale. napis mi, bruni, ja ti az vecer,lebo pojdem off - asi o pol hodku.tak ta tu necham s niekym,kto tu bude rad s tebou. a tych ludi tu bude!! pocuj,nemame nejaku zvlastnu komunikaciu? mali by sme si to do mailu,lebo vyzerame ako strelene.zachvilu sama nebudem vediet,o com pisem :))))))

karco

tie vase sifri.....no veviem ci som silny, ale dobre sa to cita. giv preco to odkladas? ze stare telo. no hej uz vam obom isto taha na dochodok, ze?

brunca

este neposlala ale idem na to len kam zmizol nas silny ochranca karco?takto tu nechat dve zeny same,to sa robi?mal sa o teba pekne postarat kym tu nie som- kto by ta branil?no to by si uvidela moja ako by som ta branila ja!!! ja som dracica ked ide o tych co mam rada!
tak to som velmi zvedava co mi tam napises po dnesku! :-) dufam ze cosi co chcem aby si napisala,lebo ti to zelam z celeho srdca-ja by som bola stastna keby si to mala ty,viac ako keby som to mala mat sama.chapes vsak?pisem v sifrach:-)
ved aj ty ma mas na krku a uz sa ma nezbavis- vyborne dnes hraju v radiu-mam rada hudbu bez nej nic nerobim.

brunca

jaaaj deti moje ako vam to pekne ide!!! slapete krasne,som rada ze ste ma tu pockali ak tu este niekto je-som si to citala. vy preberate hryzaky a ustnu hygienu :-)))
jasne giv mas pravdu-mail som si precitala a reagujem na .... nebudem pisat ze sa ho bojim,ze ma to ranilo-lebo by sa tesil alebo tesila.ale je fajn ked sa ta ludia zastanu(inak mna sa este nik nezastal v zivote takze vam fakt dakujem vzdy sa musim spoliehat len na svoje usta a paste:-) ) aspon viem ze ma zmysel sem pisat a ked sa ta nezastanu-tak potom s nim suhlasia!!!
60hod.??? ty musis byt vzdy lepsia ako ja,vsak? ale vsak aj ja ked som bola mladsia a aktivnejsia tiez som vydrzala viac:-))) uz toto stare telo vela nevydrzi to je fakt:-)

giv

jeeee!
to som len chcela byt mudra,ze to viem povedat aj odborne, ale dala som tam zlu spojku :))))
zodpovedna som az prehnane,ale co sa tyka hladania si prace,tak tam som lajdacka! viem celkom dobre, ze keby som sa do toho obula,tak uz niekde zarezavam!
znovu to odkladam do noveho roka.

karco

giv: aha, takze ty si zodpovedny clovek. no vidis a presne takych hladaju do firiem. :)) O tom kameni v ladvine nic neviem, tak ti na to nemozem nic poradit. No ten zubny kamen mam skor z toho, ze som si zvykol na to, ze moje zuby vela znesu. tak sa im az tak poriadne nevenujem. no ale nie je to az take zle s tou mojou starostlivostou o tie zuby. raz za cas ich prejdem zubnou nitou. a neni nahodou vapnik a kalcium to iste?