NAJ depresivne kocky!!!

anita

"...Pred rokmi som zistil, že aj keď nemôžem ľuďom zabrániť, aby ma nespravodlivo kritizovali, môžem urobiť čosi oveľa dôležitejšie. Môžem sa rozhodnúť, či mi tie nespravodlivé obvinenia budú prekážať, alebo nie.
Aby bolo jasné: vôbec nepresadzujem, aby ste kažsú kritiku ignorovali. Ani nápad! Hovorím iba o ignorovaní nespravodlivej kritiky.
Robte to, o čom ste presvedčení, že je správne, pretože vás budú kritizovať tak či tak. Budú vás preklínať, ak to urobíte, aj deď to neurobíte.
Heslo,keď vás niekto nespravodlivo a neobjektívne kritizuje: smejte sa!
Toto heslo je obzvlášť vhodné, ak sa stanete obeťou neobjektívnej, nekonštruktívnej kritiky. Človeku, ktorý vám odvráva, ešte dokážete odpovedať, lenže čo môžete povedať človeku, ktorý sa "len smeje?"...."

giv

brunca,uz ti mozno prisiel.
tie jazyka...mala som do cinenia so 4, ale uz som z nich uplne vedla. v zahranici pouzivam kuchynsku angl. :( hlavne,ze si tam so svojim bossom rozumiem,a robila som mu dokonca tlmocnicku pre skupinu pracovnikov :))) to bol vtip!

brunca

no ako vidno som spat- len vsetci zahadne zduchli! tak som tu zas sama a dufam ze dobehnu hviezdicky a zas budem v prdeli.nevadi. ked vy ma tu takto provokujete a ja musim reagovat!:-)
giv hej jazyky viem-ale nie perfektne moja to si zas nemysli ale sa nestratim- snazim sa naucit aspon co to z kazdeho jazyka a zdokonalit sa v angline,nemcine a taliancine.ved aj ty studujes kadeco doma tak studuj aj jazyky- hlavne slovicka na gramatiku sa vy.... to neni len o jazykoch aj ked dnes sa bez nich uz nepohnes- ale si kedysi pisala ze chodis tusim von zarobit peniazky tak musis vediet aspon jeden jazyk. pracuj na sebe a ono to bude odmenene- ked uz chlapy nechcu mudre a inteligentne zeny- tak budes mat aspon super job a vela peniazkov- a potom si dakeho kupis :-))) alebo das vyrobit presne takeho akeho chces! :-)
postarik este nedorazil ale cakam ho cakam...

giv

bruni,ale to je trosku rozdiel,ty mas prax,aj jazykov vies,ako citam.ja nie...viem,ale len ako zaciatocnik.
poslala som ti mail.
idem na nakup.caute!!!

brunca

givus ja viem ze mas pravdu,ved vies ze mna nedokaze skoro nic rozhadzat ale toto hej-ved vies dovod.
mrzi ma ze ti nevysla praca-ale ber to tak ze to nebolo pre teba to spravne-ked to nevyslo a urcite nie tak ze si zlyhala ty,jasne!!! treba mysliet pozitivne a sama nadabis na ten spravny job-este si budes moct aj vyberat-ako ja teraz- len zas aby si z toho nemala depku,ze co si vybrat-ako ja :-)