tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv: netrap sa tym, ze ti to s tou pracou nevislo. ved si sa snazila. a tusim to nie je definitivne stratene, ze?
nestudujes dialkovo, alebo ano?
popisali sme malo, ale ako mudro!!!
jako,bruni,ja sa ta zastanem,a uz je tu aj karco,ten tiez. takez nemaj strach.
karco si asi cita, co sme dnes popisali.no, moc toho nie je.
:))
giv: nie, nie. v skole som nebol.
dakujem za mail,nech uz je tam akekolvek sfuka, tak sa nan tesim!
ahoj karco. my dve sme tu. skola uz skoncila?
je tu niekto?
pocuj giv ty ma spehujes co kde napisem?:-) ale v klude.ved je to pravda-potom by som si pripadala ako...ale to som asi nemala napisat lebo zas ktosi nabehne ze ved si... a nebude sa ma mat kto zastat:-(
chyba nie je v tebe-mozno poznas len takych-mozno sa treba viac obzerat okolo seba-vziat si k srdcu co ti pisem:-)
no tvoj mailik-ako poznam toho tvojho postarika tak za dve hodky bude tu
brunca, to sa mi paci, s tymi darmi na inej teme! sme jedna krvna skupina :)))
poslala som ti mailik,tak tam kukni po styroch hodinach!
budem si musiet dat vyrobit aj noveho postara....jeeejku, vsak zistujem, ze je tych muzov viac, co by potrebovali v niecom vylepsit :))) alebo zmenit od zakladu :)))
...no, mozno nakoniec ta chyba bude vo mne.
anitka to bolo vazne krasne- dakujem za tie slova,dufam ze ti nevadi ak si ich vezmem na seba.
givus uz som tu dnes lietam hore dole ako bosorka na metle :-) priserny den-rozlietany-nestiham sa vam velmi ani venovat-teda skor tebe lebo inak vsetci zdrhli a potom ze ako im chybam!houby.
givus neviem to este doriesime kam poslat objednavku-alebo si ich vyrobime sami:-)
brunca,budem makat ako taky somarik a dam si ho vyrobit :))) kam mam poslat objednavku?