tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
karco odbehol,ale na inu temu k dobrej nalade!
urobil velmi dobre.
ahojte,a ak sa tu dlhsie neukazem,tak som urcite v pohodke :)))))
myslite, ze to je nejaka moja tajna ctitelka? no tak ma smolu. ja milujem len vas. :)) na tomto fore.
brunca: poplakat :)))))
musim bezat aj ja,bruni,sorry. uz pol hodka presla. poslala si mi mail? vecer kuknem.
majte sa tu krasne,a neohovarajte nas,lebo si to precitame :DDDDDDDDD
pa
karco si siel poplakat-zlaty! :-)
este som ti zabudla dodat giv- ze sa tak zije naozaj lepsie- ked prestanes veci riesit,prilis nad nimi uvazovat,prilis po nich tuzit. nechaj zivot volne plinut a prijmi vsetko co ti ponukne.nic neodmietaj a budes ako ja-vesela pozitivna nad vecou...
pre istotu niektorí odbiehaju :)))
ale to nie je moja tvorba,len moje zivotne motto!
krasne giv-ale jeden malycky dodatok- sama ostat nemusis a o zivot treba bojovat nie sa pred nim uzatvar-ale ho skutocne zit. zivot ponuka neskutocne vela kras- mozno nie takych ako chceme a ako ocakavame-ale netreba sa uzatvarat pred ziadnymi moznostami treba ich prijat a zivot si vychutnat. ZIVOT TREBA ZIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pretoze je prilis kratky na to aby sme ho premrhali samotou,trapenim a bolestou-treba prijat aj kusocek stastia a lasky v akejkolvek podobe. ale to je o mojej momentalnej zivotnej situacii a moja nova zivotna filozofia.
vidim,ze vas to chytilo za srdce a stratili ste rec :))))))
nachvilu odbehnem. giv fakt mas talent. ale nabuduce skus nieco pozitivne.
Sama som bola,sama ostala,
samú zrodila ma moja mať.
Sama jak pierko vo vetre
o život svoj musím bojovat.
---------------------------
ja viem,mam velky vztah k umeniu, nemusite mi to pisat :)))))
no chcem to heslo. vivat depresia!!!