tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
hej to je ono,moja piesen- tesim sa ako mala lebo dnes mi jezisko povedal ze mi to donesie pod stromcek :-))) som bola dobra cely rok tak pod stromcekom bude toho vela-tesim sa na crazy darceky ako pre mna:-)
si dobry karco! chytas sa na moj humor-ludia toto je len humor ak ho niekto nechape smola.
Zhori vsetko co ma, to je ono? Dufam, ze sa to bude dat.
no sa mi podarilo to zas pekne zaklincovat a zostat tu sama s touto mojou hlaskou.neva.
karco neviem ci si mi poslal mail ale sa tam znovu nemozem dostat musim si ta prehodit na druhy ku giv a budeme vsetci spolu:-)
:)))))) taku co napiekla tvoja sestra. no a potesila by aj taku aku ty myslis.
aku buchtu mas na mysli karco?:-))))
sak nech len niekto pride pindat. tak mu predvedies pravy direkt a pojde s placom domov. dobru chut brunca. mnam jasne, ze chcem buchtu posli mi ju mailom ako prilohu.
karco dakujeme za slova plne lasky aj ked to bola len sranda. ved sa nehanbi karco poplac si ak treba zenam sa to paci-ak nebudes revat nejak extremne dlho:-)))
karco nic si z toho nerob ja som teraz ranajkovala!!!! to je co? sestra napiekla vyborne buchty nedate si niekto????
dnes som dostala taku uletenu satku na hlavu sa z nej tesim ako mala:-) kolko malo staci k deckej radosti:-) dufam ze ste vsetci zduchli tak dajte aspon vediet nech tu nie som sama-lebo potom si dovoluju.
ked som obdehol, tak to som si siel spravit nieco na obed. viem, ze je divne obedovat o 17:00.
karco,presne tak.uz sme sa o teba skoro pobili,a ty na to nedbas???asi si neuvedomujes svoju hodnotu! aj ta tajna tu chodi hlavne kvoli tebe a nam robi zo zivota....to bude nejaka ziarlivka,na take pozor!!
dakujeme za lasku :))