NAJ depresivne kocky!!!

brunca

hej to je ono,moja piesen- tesim sa ako mala lebo dnes mi jezisko povedal ze mi to donesie pod stromcek :-))) som bola dobra cely rok tak pod stromcekom bude toho vela-tesim sa na crazy darceky ako pre mna:-)

brunca

no sa mi podarilo to zas pekne zaklincovat a zostat tu sama s touto mojou hlaskou.neva.
karco neviem ci si mi poslal mail ale sa tam znovu nemozem dostat musim si ta prehodit na druhy ku giv a budeme vsetci spolu:-)

karco

sak nech len niekto pride pindat. tak mu predvedies pravy direkt a pojde s placom domov. dobru chut brunca. mnam jasne, ze chcem buchtu posli mi ju mailom ako prilohu.

brunca

karco dakujeme za slova plne lasky aj ked to bola len sranda. ved sa nehanbi karco poplac si ak treba zenam sa to paci-ak nebudes revat nejak extremne dlho:-)))
karco nic si z toho nerob ja som teraz ranajkovala!!!! to je co? sestra napiekla vyborne buchty nedate si niekto????
dnes som dostala taku uletenu satku na hlavu sa z nej tesim ako mala:-) kolko malo staci k deckej radosti:-) dufam ze ste vsetci zduchli tak dajte aspon vediet nech tu nie som sama-lebo potom si dovoluju.

giv

karco,presne tak.uz sme sa o teba skoro pobili,a ty na to nedbas???asi si neuvedomujes svoju hodnotu! aj ta tajna tu chodi hlavne kvoli tebe a nam robi zo zivota....to bude nejaka ziarlivka,na take pozor!!
dakujeme za lasku :))