tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no stava sa zo mna skutocna blondina-zas sa mi podarilo cosi nepochopit,
janosik- co- no tak to uz hej???
ale odpoved asi nedostanem ked ides na ten "zakusok" :-)
no tak to uz hej
:))))))
sory, brunca, uz aj odchadzam. som tu len na skok, a uz aj odchadzam.
idem na zakusok
aha dalsi moj silny ochranca a gentleman dorazil!!! wow chlapci to som tu s vami sama? :-))) no ale mala by som sa krotit lebo sa to ludom tu nepaci.
moje zivotne motto je- nerob druhym to co nechces aby robili tebe!
zi a uzivaj si zivot lebo je kratky !-)
mojim zivotnym kredom je:
vsetko ma svoj vyznam
prip. ked nieco nevychadza, tak si spomeniem na slova klasika:
vsemocny allah so mnou pekne vy****l
no zatial sa netlaci. ale mozem ho zavolat. este som nic neposlal. pracuje sa na nom.
jej uz sa tesim.len sa k nemu budem musiet najprv dostat.uz si ho poslal.co dnes sa mladsi bracek netlaci na net??? len ho nepusti :-)
dobre ty si to chcela. ked ti pride taky poriadne dlhy tak to nebude moja chyba.
karco kludne aky dlhy chces- dobre sa to cita.ja sa nezlaknem nicoho, neboj.
ale si vtipny ide ti to velmi dobre len malokto sa chyta na moj zvlastny humor :-) malokto ho aj chape ako vidno. potom si myslia ze si tu hladam nejakeho chlapa alebo co.info pre vsetkych nie som na to odkazana.
no sak sa snazim byt aj trochu vtipny, aj ked mi to nejde. ok tak ked dopisem ten mail co ti este stale pisem uz asi dve hodiny tak to pride ako priloha. dufam, ze si sa nezlakla tych dvoch hodin. tento bude asi o polovicu kratsi.