tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no nefunguje stale-maju daku chybu akosi casto vies co ja ti napisem z druheho mailu a na ten mi to posles-boze aka som mudra ma to teraz napadlo-jaj karco to nemozes vediet.ale nechcem to tu pisat ale neni to koli tebe.ok?
brunca: dobre ja len, ze to uz idem poslat, ze ci ti funguje ten mail. A mozem vedet co ti nevyslo?
hej karco som tu len si cosi hladam na nete a som nabrusena lebo mi cosi nevyslo ako som planovala-teda menia sa mi plany.
brunca si tu?
no este to chvilu potrva, ale uz ako keby to aj bolo. no musel som odbiehat a tak. takze som ho nepisal cely cas. praveze som ho skoro vobec nepisal. fakt bude kratsi ako ten predtym. preco aj psychicky? co pisem az take bludy. :))
hej karco pochopil si spravne. to mi len teraz ides posielat :-) jaj no dobre som pripravena,mam sa aj psychicky pripravit???
za chvilu ti poslem mail. get ready!
nie ja som myslel toto - "zakusok", ze s uvodzovkami. teda ja som to pochopil tak, ze zas myslis na prasacinky.
jaj karco hanba riadna-uz som to pochopila mam dlhsi kabel :-)))
brunca: zase? :))