Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJ depresivne kocky!!!

karco

janosik: ano ja som tiez pocul taku myslienku, ze v kazdej srande je kusok pravdy.
anka21: Príznaky nedostatku horcika:
arytmia, tachykardia, zvýšený krvný tlak
hnačka, zápcha
ťažkosti so sústredením, depresia, vysoká citlivosť na stres
bolesti hlavy, migréna
poruchy spánku, podráždenosť
svalové kŕče, tetánia
predmenštruálny syndróm
strata draslíku
nedostatok vápniku

anka21

moj stav v skratke, od septembra je jedno moja blizka osoba dost chora a ja sa bojim ze ju stratim, tak cele noci nespim a pocuvam ako dycha, ci dycha a za dalsie uz ani neviem ako nazvat,serie ma moj priatel, too bolo asi este pekne povedane, ale ja ho aj tak lubim, ale neviem co mam robit, ci ho mam nechat alebo nie, a este mam aj skuskove a neviem ci to zvladnem koli vopred opisanemu problemu...cize uz mi zacina poriadne svitorit...

asd

no ale take magnezium je tiez povzbudzujuce, takze pozor, aby si to s tym magneziom neprehnala a nepriala si,aby si si aspon tu pol hodinku mohla pospat.

karco

myslim, ze caj ti velmi nepomoze. a skus sa popytat na nieco s magneziom (horcik) to by malo byt tiez na ukludnenie dobre. a ma to aj dalsie pozitivne ucinky. tusim to zlepsuje koncentraciu.

brunca

karco moj kolega! viete co je zaujimave??? preco maju ludia vzdy nejake problemy po vikende??? lebo sa nudia a rozmyslaju nad svojimi problemami viac nez ked su pracovne zaneprazdneny.ale tym ta nechcem anka urazit- to som skor myslela na seba.problemy so spankom? musis na cosi mysliet, o comsi premyslat ked nemozes spat- tak napis aky mas problem.

janosik

karco, najskor som aj bol nasraty, ale potom som si povedal, ze na vtip sa clovek nemoze nahnevat, lebo kazdy vtip obsahuje nejaku cast pravdy.

karco

anka21: tie problemy so spankom to nie je sranda. chod k psychologovi. ale tak skus trochu opisat svoj stav. mozno ti trochu pomozeme.

brunca

nie asd-sorry ak som ta zotrela ale poznam tvoj problem velmi dobre, mne je smiesny lebo to nezazivam ako ty teraz.ale vazne to neries-je to blbina-kebyze je to clovek s ktorym si prezila vela krasneho je to ine-ale magor zostane vzdy len magorom a nikdy sa nezmeni tomu ver-zbytocne by si si koli nemu ublizila a pokaslala skvely vztah.

anka21

aj ja sa medzi vas pripajam...nemam vela casu na popisanie mojoho stavu..jednoducho som na dne a neviem co mam spravit ako sa z toho dostat, prve co urobim pojdem do lekarne kupit nejaky ukludnujuci caj lebo dnesnu noc som spala 30 minut ak sa to da nazvat spankom...a takto to taham uz druhy tyzden...