NAJ depresivne kocky!!!

anka21

uz som doma...kupila som si cajik tak dufam ze pomoze...a predstavte si,bola som obzerat darceky a mojou sikovnostou sa mi podarilo rozbit jedneho panaciika, a na nom pisalo:ZAHOD STAROSTI....ked som za to platila pri pokladni tak jedna zienka mi tak povedala ze asi je to znamenie a ze mam zahodit vsetky starosti...tak si ho idem teraz zlepit:))

janosik

to je zvlastne, centrum mam aj ja a podla mna je dobry. ved skus nejaky iny, lebo cakat na mail cely den je o nicom, nie?

giv

janosik,ktosi nam stoji na kabloch.nechapem to! obcas si s inymi ludmi mailujem rychlostou ako na pokeci a s bruncou akoby sme to posielali cez poslickov na konoch.
posielam z centra.

giv

ja vcera v posteli hroza! nejako to na mna dolahlo...ta depka.dnes som sama doma a tak trochu pracujem,ako som sa vcera vyhrazala. ide mi to ako v lete na saniach :)) ale ide.
kamoske sa necudujem,asi dychame ten isty vzduch. mam namierene na nakup.musim sa zasobit kvoli kamoskam.

brunca

jaj giv ide nam-sa nam dari s tymi mailami.aky mas dnes den??? ja celkom fajn az na to ze moja kamoska sa uplne zlozila-chudatko. ma to tazke.

giv

brunca,vcera mam tvoje 3 o 10,po19 a pred 20hod.
ja som ti poslala vcera vecer 2, ten druhy,co ti neprisiel,som ti teraz preposlala na 2 adresy.
:))

brunca

no to su take darceky giv ze z nich nebudem mat asi radost iba ja :-)
vsak su vianoce tak si robim radost:-)
giv dnes si mi posielala??? vcera mi dosiel tvoj aj som hned pisala odpoved.