NAJ depresivne kocky!!!

brunca

givus ahoooj-bola som na nakupoch! chcela som kupit darceky-hej kupila som ale pre seba :-)))
vcera som ti poslala vecer dva maily ale nedostala som nic- dnes- odpovede.tak neviem ci ti dosli tie moje dva.

karco

no s tym spankom, to je dost zle. spanok je dolezity. no tak ja si myslim, ze by si mala zmenit izbu, kde budes mat vacsi klud. a nemoze niekto druhy okrem teba davat na dedka pozor? ale podla mna by aj tak bolo lepsie, ak pre teba tak pre dedka, keby siel do nemocnice. tam bude onho predsa len lepsie postarane. bude tam pod dohladom a ty budes moct lepsie spat.

giv

sorry,ze vam tu nieco napisem, ale to o horciku je pravda. ja mam "chronicky" nedostatok horcika,tak si davam tabletky. a z tych prejavov,co popisal karco, na mna hodne sedi. najhorsia je tetania,hlava, depresia,svalove krce.a posledneho pol roka mi pribudlo aj busenie srdca...mam pocit,ze dostanem infarkt(a to mavam nizky tlak)je to strasne.netreba to zanedbavat.
mozes to doplnat (horcik,draslik je dobre doplnit ak mas take problemy)aj potravinami bohatymi na horcik: semienka(tekvica,slnecnice),orechy,banany, špenat,paradajky, papaja....ja si davam uz aj tabletky.a v krvi mam vzdy najspodnejsiu hladinu.
brunca, nic ti neprislo??

anka21

ved to mamka ma toho tiez dost, aj ostatni sa boja, ale ja som s nimi aj cez den lebo sa o nich staram...a priatela mam takeho ze on my skor robi este naviac starosti ako keby ma podrzal...