NAJ depresivne kocky!!!

karco

nemozem tu byt dlho, vlastne musim na chvilu odist.
asd no chapem, ze ta ten druhy mozno viac pritahuje co do vzhladu. ale myslim, ze to casom prejde. ako prislo tak aj odislo. a keby nie tak napis.
janosik: som si myslel, ze som ta mierne nasral. ale ked to beres s humorom tak ok. debilov je kopec po celom slovensku a nielen v ba. tym ale nechcem povedat, ze slovaci si sprosty. aj ked..... :)))

brunca

tak to vyries tak ze si pri milovani s priatelom predstavuj tohto a zabijes dve muchy jednou ranou :-) prepac asd-ale vazne riesis kravinu,co za to nestoji.

brunca

ale ved ona je este len taka mala kefa-nevyburena,sama nevie co chce! asd to neni laska-to je len osial,nic viac to ta prejde.pekne si to natlc do hlavy a bude.ved si spomen na vsetko zle co ti urobil ako sa k tebe zachoval-nestoji za to.

asd

Vec to, ze ja si uvedomujem, ze len dalsia v poradi, ale napriek tomu si neviem pomoct a stale na neho myslim ako taka krava.
A jasne, ze ma aj priatel pritahuje, no tento viac :(

janosik

dobre rano
karco, v pohode, v ba je fakt dost debilov a dokonca aj v petrzke :))
asd, mas to tazke, zabudnut sa asi moc neda

karco

caute! tak asd toto je zatial tvoj najdlhsi prispevok aky som kedy videl.
No: nevrav o tom priatelovi lebo ho to moze ranit. to len keby sa nahodou pytal, ze co ti je a na co furt myslis. no a to si musis ty ujasnit, ze koho lubis. ak lubis priatela tak potom je vsetko v poriadku. myslim. ak mas ale pochybnosti tak to je uz problem. ale aj tak nechapem - ved si sama napisala, ze keby si sa s nim dala do kopy tak by si bola len dalsia v poradi. a podla mna aj ten tvoj priatel ta musi pritahovat, nie? skus svoju mysel nejak nasmerovat tym smerom.

brunca

este som zabudla napisat ze vies ako sa hovori- Dvakrat do tej istej rieky nevstupis!!! a je to pravda- aj ked ja som sa niekolkokrat vykupala v tej istej rieke :-)))

brunca

...a brunca bude pindat a riadne!!! mila asd-toto je vecny problem nas zien-aj ja ked stretnem svojich byvalych tak akoze wow-ale potom si poviem nebud sprosta a spomen si co ti ty hajzli urobili,aky su zly!!! to co ta pritahuje je len obal a nerob blbosti ked mas super lasku s ktorou sa tu vecne chvastas a provokujes nas :-) vaz si to co mas lebo dostanes na drzku-jasne? nerob blbosti!!! je tazke spojit pud a lasku dokopy-to co si citila k byvalemu je len pud ale to co mas je prave to spojenie pudu a lasky- dufam ze ma pochopis.