NAJ depresivne kocky!!!

asd

Ja sa mam dobre a idem vam napisat o svojom probleme, tu je:

Cez vikend som stretla v supermarkete svojho byvaleho. No...byvaleho...ono to trvalo 2 stretka, takze o dakom byvalom sa tu neda hovorit, ale tak pracovne ho takto mozme oznacovat. Stretla som ho po 2 rokoch. Som si pripadala sko v dakom romantickom filme - ja som si obzerala veci v regali /bola som na kraji regala/, zrazu som sa otocila a v tom nabehol on a stretli sa nam pohlady. No ludia, si neviete predstavit, ako sa mi rozbuchalo srdce. A uz vobec nie, ako vo mne ozili vsetky stare city k nemu. Ja viem, ze si mozno poviete, ze 2krat sme sa stretli, tak ake city. Ale ja vam tak poviem, ze ja som sa do neho asi zalubila /myslim vtedy pred 2 rokmi/. Kym som ja na neho zabudla, vlastne ja som na neho nikdy nezabudla, ale kym som na neho prestala mysliet - akoze dennodenne, tak to trvalo dost dlho. A este den pred tym, ked som ho stretla, som si tak vravela, ze ako asi vypada a ze keby som ho stretla a zrazu bum a ja ho stretnem na druhy den. Ale aky je krasny a sexi. No a problem je v tom, ze aka som ja sprosta krava. Tak mam priatela, ktoreho mam naozaj velmi rada /nepisem, ze ktoreho velmi lubim, aby brunca nepindala :-) / a ja idem byt cela natesena, ked stretnem byvaleho. Cely den som na neho myslela /aj myslim/, v noci sa mi spat nedalo - som na neho samozrejme musela mysliet, s kamaratmi sme boli, samozrejme som ich vobec nevnimala, ale myslela na neho, vobec sa nedokazem na nic sustredit, lebo myslim vkuse na neho, dofrasa. A pritom viem, aky je to hajzel, ze by som bola len dalsia v poradi, no ale nedokazem si pomoct, vkuse na neho myslim. Ja to proste nedokazem pochopit, ako ma tak strasne moze pritahovat. Len on ma pritahuje len fyzicky, to ma stve, ze ako to je vobec mozne, ze takto moze mat niekoho vzhlad na mna vplyv. No tak mi to pripada cele tak, ze som najvacsia svina voci svojmu priatelovi, ze tu idem mysliet na byvaleho a pritom lubim jeho /akoze priatela/. Ja som z toho cela zmatena. PRECO JE TO TAK? Ved preco ma tak pritahuje? Preco? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( A ako je to mozne, ze som na neho doteraz nezabudla?

asd

ahojte ludkovia. Nechce sa mi citat, co ste cez vikend popisali, tak by ste mi mohli napisat, ci sa daco vazne udialo, ak sa ovsem udialo.

brunca

Dobre ranko vsetkym a zelam vam prijemny dnik- nech vas dnes nic a nikto nevytoci a dnesny den prezijete s usmevom a dobrou naladou.

karco

brunca poslal som ti mail, ale bude sa to asi zle citat lebo je to neprehladne napisane. ved uvidis.
janosik: to bol len vtip. ja som ho len skopiroval a vlozil tak ako som ho nasiel v povodnom zneni. no a namiesto bratislavy si tam mozes dat ine mesto. a ved ty nie si blavak, ale petrzalcan, nie?

brunca

no tak teba by som tento mesiac potrebovala ako sol na vypomoc- taku mudru babu normalne by som ti to aj zverila a to si vaz lebo to nerobim :-) by som sla konecne na nejaku fajnovu dovolenku :-) kym by si ty makala.pa idem uz- no zajtra neviem tento tyzden tu moc nebudem stihat byt uvidim ako budem s casom.pa

giv

jeee,ja by som sa ti do tych faktur velmi rada pohruzila...ak by si ma zasvatila, bruni. bavilo by ma to. ucto som milovala, ale uz som vsetko zabudla.
dobru nocku,pojdem pomaly aj ja.
zajtra sa pekne zabavte.